2018. június 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Nem volt parkolóhely, így egy másik autó alá rakta

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem épp a megfelelő emberre bízta Porschéjét egy szállodavendég, akinek kedvencét az egyik inas nem a körülményeknek megfelelően vezette, így egy Subaru alatt landolt vele Sydney-ben a Hyatt Regency Hotel előtt.

Borravaló helyett valószínűleg dorgálást kap majd az a szállodainas, akire egy kabrió Porsche 911-est bíztak, ám egyelőre tisztázatlan okokból egy Subaru XV alatt landolt vele.

Szerencsére nem esett baja sem neki, sem másnak, azonban három autó sérült az incidens során, ezek közül leginkább a Porsche tört össze, ugyanis befutott a japán crossover alá. Ráadásul a roncsban ragadt az inas is, akit végül a tető kivágásával tudtak kiszedni a tűzoltók, így még a ponyva is cserére szorul majd.

A Hyatt Regency Hotel marketing és értékesítési igazgatója, Matthew Talbot a The Sydney Morning Heraldnak azt nyilatkozta, hogy bár az inas megijedt, ezen kívül jól van, illetve a szálloda mindent megteszt pórul járt vendégéért, hogy mielőbb újra élvezhesse kedvence társaságát, és persze a másik két szerencsétlenül járt jármű tulajdonosait is hasonló bánásmódban részesítik majd.

A szemtanúk szerint az inas elvileg nekikoccant a Subarunak, majd valószínűleg ijedtében a fék helyett a gázpedált nyomta, így befúrta magát a japán crossover alá, amivel ezután még egy Kiát is megzúzott.