2018. július 01. 21:23   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Így kell megülni hegynek fel egy LaFerrarit – videó

Tax The Rich után új YouTube hős került az internetre. A Powerslide Lover néven munkálkodó milliomos egy olyan sofőr bőrébe bújva kínozza drága autóit, akinek semmi nem számít a szórakozáson kívül. Legutóbb egy LaFerrari Apertát vitt hegynek felfelé.

A Rolls Royce Phantomot saras füvön, majd a Ferrari F40, F50 és 288 GTO és egyéb ritkaságokat megkergető Tax The Rich-ről már egy ideje nem hallottunk, de nem maradunk drága sportautót nyúzó videó nélkül most sem, ugyanis Powerslide Lover feltöltött egy úgy POV (Point Of View, azaz belső nézetes) felvételt, melyen egy LaFerrari Aperta fedélzetén mászik meg egy hegyet.

Azért nem mindennapi látvány, hogy valaki egy közel 1,5 milliárd forintot érő autóval ilyen mostohán (vagy inkább rendeltetésének megfelelően? – nézőpont kérdése) bánjon, pláne, hogy mind a 210 legyártott példányt értékesítette az olasz márka, tehát pótolni sem egyszerű.

A biztonságról mindössze egy bukósisak és az út lezárása gondoskodott, így legalább „civileknek” nem lett volna baja egy esetleges balesetben. A hegymászás nem csak nagysebességű vágtázásról, hanem az éles kanyarokban történő kilinccsel előre autózásról is szól, miközben hallhatjuk a 6.3 literes V12-es aggregátot maximális potenciállal (és az elektromotorral kiegészülve 950 lóerővel) dolgozni.