2018. július 09. 15:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Drága parkolást csináltak egy Lambo Huracánnal

Beparkolt egy Lamborghini Huracán egy álló Honda Civic alá Chicago városában péntek este. A balesetet egy másik autós okozta, aki hátulról nekiütközött az olasz sportkocsinak, amely sofőrje fék helyett a gázra lépett, így feltolta a parkoló japán szedánt.

Csúnyán összetört egy Lamborghini Huracán Spyder péntek este egy chicagói balesetben.

A CBS Chicago jelentése szerint az olasz sportkocsit egy másik autó érte utol, mire a vezető a fék helyett ijedtében a gázra lépett, majd egyenesen egy parkoló Honda Civic felé vette az irányt. Az eredmény a képen szereplő állapot, vagyis a Huracán elején pihenő japán négyajtós, amelynek eleje sem úszta meg a találkozást, így költséges javítás vár rá is – persze a Lamborghini számlájához képest elenyésző összegről beszélhetünk.

Ami a Huracán Spydert illeti, még a matt fóliázás lesz a legolcsóbb mulatság, azonban a géptető, az első oldalelemek és a lökhárító, a fényszórók, a szélvédő mind cserére szorulnak. A vezető az eset után teljesen nyugodtan nyilatkozott, csupán a kiszálláskor aggódott némiképp, ugyanis üzemanyagszivárgást észlelt, és félt egy esetleges tűztől, majd úgy folytatta, hogy szerinte az autó javíthatatlan, így a hét elején új utód után néz. Kicsit könnyen hagyta kedvencét a levesbe menni, nem?