2018. július 19. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

Még izgalmasabb lett a Hyundai i30

Az első nagyteljesítményű, ’N’ jelvényt viselő sorozatgyártású modell sikeres bemutatását követően a Hyundai tovább bővíti modellválasztékát az N-Line felszereltségi szint európai bevezetésével. Az i30 N-Line csomag az i30 N-ből ismerős külső és belső dizájnelemeket, valamint áthangolt felfüggesztést, fékeket és kipufogót tartalmaz, jóval izgalmasabbá téve a kocsit.

Az i30 N Line felszereltségi szint frissített dizájnelemei közül sok megegyezik az i30 N modellével. Ezek közé tartoznak az első- és hátsó lökhárítók, amelyek ezüstszínű kiemelést kaptak. Az új felfüggesztéssel az autó hasmagassága alacsonyabb is lett, és 18 colos könnyűfém keréktárcsákon gördül, amelyek első alkalommal jelennek meg az 5-ajtós i30 palettáján. Az új ikerkipufogó egy további dizájnelem, amely megkülönbözteti az i30 N Line felszereltséget a többitől. Az autó frontján egy újonnan megalkotott jelvény jelzi az N Line felszereltséget.

A beltérben sportkormány, fémpedálok és N váltógomb jelzik a speciális kivitelt, opcióként pedig jobb oldaltartást biztosító N márkájú bőr sportülések is elérhetők. A dinamikusabb vezethetőség érdekében a felfüggesztést, a fékeket és a motor reakcióját tovább finomították, s jobb tapadású, Michelin PS4 Performance gumiabroncsokkal látták el az autót. Az i30 N Line vásárlói a 140 lóerős 1.4 T-GDI vagy a 136 lovas 1.6 CRDi motorok közül választhatnak.

Az i30 N Line 2018 nyarától lesz elérhető Európa-szerte.