2018. július 20. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nyolc percig szenved a párhuzamos parkolással – videó

Évről évre bukkannak fel az interneten parkolással kapcsolatos videók, melyeken az alanyok hosszú percekig küszködnek egy általunk egyszerűnek vélt helyzetben. Íme, egy újabb szerencsétlen autós, akinek segítőtársa is akadt, mégis 8 percbe telt párhuzamosan parkolnia.

Siralmas, nincs rá más szó. Szerencsétlen Honda Civic vajon mit kap még gazdájától, amikor nem látják a kamerák? Bár az is jó kérdés, hogyan – és mikor – szerzett jogosítványt a hölgy és a szenvedéseit megunó úr, aki nem csak folytatja a megkezdett ösvényt, de még kárt is tesz a jobb első felniben, miközben egy végtelenül egyszerű párhuzamos parkolási műveletet igyekszik véghez vinni egy akkora helyen, ahol egy platós IFA is vígan megállna elsőre.

A forgalmi vizsgán Angliában is kell parkolási feladatot teljesíteni, de a látottak alapján nehéz elképzelni, hogy a két artistának akármikor is sikerült, ezt ugyanis egyetlen jóérzésű vizsgabiztos / oktató nem bírná egy percnél tovább – itt pedig kapunk rögtön nyolcszor annyit belőle. Csak remélni tudjuk, hogy senki nem ismer magára a látottak után, ha viszont igen, előbb gyakoroljon egy eldugott helyen egy hozzáértővel úgy, hogy nem tehet kárt másban, csak saját tulajdonában, mielőtt véletlenül felkerül a legnagyobb videómegosztóra…