2018. október 29. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Felturbózta a Ford Mustangot a Wolf Racing

A legpatinásabb német Ford tuner, a Wolf Racing kiadta komplett tuningprogramját a faceliftes Ford Mustanghoz, amelynek része a motorátépítés is, így már nem csak Amerika kiváltsága a kompresszorral erősített izomautó. A Wolf 5 literes V8-as Mustangja 690 lóerőt mozgósít, így kevesebb mint 4 másodperc alatt viharzik fel százra és eléri a 320 km/órás sebességet.

Wolf_Racing_Mustang_Facelift_Drive

A Wolf Racing faceliftes Mustanghoz bemutatott módosító programja mind a kupé, mind a kabrió modellhez elérhető és különböző felniszetteket, sport felfüggesztéseket és kipufogórendszereket, valamint kompresszoros motortuningot foglal magában.

A Mustang 5 literes V8-as aggregátja 450 lóerőt és 529 Nm nyomatékot vonultat fel, így nem nevezhető éppen vérszegénynek. Az automataváltós kupé modellt 4,3 másodperc alatt repíti százas tempóra. Persze a Wolf Racing szakembereinek csak a kiindulást jelentette, ők sokkal nagyobb számokat hoztak ki a blokkból.

Wolf_Racing_Mustang_Facelift_Side

Az 5 literes V8-as a kompresszor beépítése után 690 lóerőt és 790 Nm nyomatékot hoz ki magából, amivel 4 másodperc alatti százas sprinthez és 320 km/órás végsebességhez segíti a sportkocsit. A felturbózott V8-as indulatait egy rozsdamentes acél, csappantyús sport kipufogórendszer tolmácsolja, 114 mm átmérőjű végekkel. A konverzió ára 15 990 euró.

A Wolf Racing Mustangot közelebb is engedték a talajhoz; az egyedi felfüggesztés akár 55 mm-es ültetést is megenged. Ára 1489 euró. Az ütős optikához a Mustanghoz kitalált könnyűfém kerekek is hozzájárulnak. Kétféle kerék érhető el, egy klasszikus csillagküllős és egy csavart sokküllős, 21 colos méretben.