Brutális balesettel végződik az illegális utcai verseny – videó

Egy Ford Mustang és egy Mercedes-AMG A45 kardoskodott fényes nappal Szöul belvárosában nemrégiben, s a kialakult illegális verseny során 177 km/órával is száguldoztak a forgalmas utcákon, ám egyszer csak beütött a krach.

Biztos jó adrenalinbomba volt, de a felvétel végét látva nem hinnénk, hogy megérte fényes nappal a dél-koreai Szöul városában illegális utcai versenyzést tartania annak a Ford Mustang vezetőjének, aki egy Mercedes-AMG A45 ellen viaskodott helyenként 177 km/órás tempót elérve, ám egyik pillanatról a másikra a járdán találta magát, kedvencét rommá törve.

Hogy mi vezetett idáig? Egész egyszerűen a sebesség, amit a „versenytárssal” való találkozás – koccanás – tett végzetessé, ezt követően a Mustang ugyanis elkapta az út közepén kihelyezett terelőoszlopokat, majd menthetetlenül a járda felé kezdett csúszni, ahol többek között egy motort és egy fát is kiütött. A pusztítást elnézve szerencse, hogy nem járt arra gyalogos, illetve szinte csoda, hogy sérülés nélkül szálltak ki a bent ülők.

Egy biztos, drága és valószínűleg maradandó tanulság lett a felesleges kakaskodás vége.