2018. november 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Shaquille O’Neal hatalmas autójának hatalmas kerekei

Az amerikai visszavonult profi kosaras, Shaquille O’Neal mindig is szerette a különleges járgányokat, így talán nem is újdonság, hogy a sportoló legfrissebb négykerekűje egy Ram 1500-as, melyre 26 collos felnik kerültek a Forgiato jóvoltából.

Dodge Challenger, Lamborghini Gallardo, Ford F-650, Cadillac Escalade. A közös bennük, hogy több társukkal együtt mind Shaquille O’Neal gyűjteményének részét képezik.

Mostanra azonban tovább bővült a kör, méghozzá egy ismét szép méretekkel rendelkező járgánnyal, egy 2019-es modellévi Dodge Ram 1500-assal.

A hatalmas pickup elég magas és tágas, hogy könnyedén befogadja a 2,16 méter magas hírességet, s persze az elérhető legmagasabb felszereltséggel gördült ki a gyárból. Mindez persze nem volt elég a kosarasnak, így a Forgiato felnigyártó céget kereste fel, hogy a méreteihez illő papucsokkal szereljék fel a cég emberei a Ramot.

Végül a 26 collos tízküllős Concavo felnikre esett a választás, melyek a méretük ellenére nem is tűnnek hatalmasnak az autón, csupán a keskeny peremű gumik árulkodnak a méretarányokról. A (Dodge alapszínével harmonizáló) szürkére fényezett, mountainbike kerékmérettel megegyező átmérőjű görgők nem is a legnagyobbak a kínálatban, ugyanis akár 34 collosokat is rendelhetünk belőlük, de az árszabást nem ismerni, lévén, hogy a cég az egyedi igényekre alapozza ajánlatait is.