2018. december 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Az ajándék Rolls-Royce terepjáró

Amerikában akadnak olyan kihagyhatatlan ajánlatok, mint az alábbi, melyben egy Rolls-Royce Cullinan luxusterepjárót és egy Lamborghini Aventadort kap ajándékba a vásárló. A probléma csupán az, hogy ehhez egy 10,8 milliárd forintot érő ingatlant kell megvenni.

Nem lehet olcsó dolog egy olyan üzletben vevőnek lenni, melynek ajándék hozománya egy 750 ezer dollárt, azaz 214 millió forintot érő brit luxusterepjáró és egy 100 milliós olasz sportkocsi.

A floridai Sunny Isles Beachen, az Atlanti-óceán partján található Mansions at Acqualina épületének 47. emeletén található Palazzo Del Cielo, egy luxuslakás teljesen felszerelve mindennel, amit az ember egy ingatlanban el tud képzelni: biliárdasztal, zongora, hatalmas házimozi rendszer, temérdek drága bútor, hatalmas terek és kilátás Miami városára, illetve az óceánra, ráadásul egy üvegfalú, lebegő medence is a felszerelés részét képezi, hogy úgy érezzük, mintha a fellegekben lubickolnánk. A lakás további két tartozéka ráadásul egy-egy méregdrága gépjármű.

Míg a Lamborghini Aventadort már mindenki ismeri, az ingatlan stílusához sokkal inkább illik a Rolls-Royce vadonatúj SUV modellje, a Cullinan, melynek piaci ára nem kevesebb, mint 750 ezer dollár, vagyis 214 millió forint. Persze az autók értékei eltörpülnek a lakás árától, amit 38 millió dollárra, 10,86 milliárd forintra tart a hirdető cég. Azt pedig csak halkan jegyzik meg, hogy az épületben lakó közösség majd’ mindegyik tagja rendelkezik legalább egy példánnyal a patinás brit autómárka termékeiből.

A magmavörös Cullinan barna és fekete színű bőrbelsőt kapott, és a lakás kulcsaival együtt kerül átadásra