2018. december 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ladával ugratnak a fagyos vízbe az oroszok – videó

Ahogy érkezik az igazi hideg Oroszországba, úgy fogy egyre több vodka is, ami pedig az őrült ötletek számát növeli. Egy fiatal csapat tagja úgy döntött, bevállal egy ugratást egy felgyújtott Ladával a közeli befagyott tóba, miközben a kormány mögött ül végig.

Vannak felelőtlen cselekedetek, de ez talán mindegyiknél durvább! Egy orosz csapat úgy döntött, kegyetlenül fejezi be egy öreg Lada pályafutását: jeges tóba ugrat vele az egyik haver, miközben még meg is gyújtják az orosz szedánt.

Azt talán hagyjuk is, hogy a tűz volt a legkevésbé veszélyes részlete a mutatványnak, ellenben a magasság és a tudat, hogy egy élő ember tartózkodik végig a merülő roncsban, hátborzongató. Az efféle jeleneteket még az akciófilmek forgatásain is profi kaszkadőrök végzik – talán erre az állásra pályázik egy ilyen videós önéletrajzzal a vakmerő srác.

A videó leírása alapján egyébként olyan 30-40 métert repült, 60-70 km/órás tempóval a Zsiguli, mielőtt csattant a jeges vízben, ahol nem kevés másodperc telt el, mire a vezetőt kisegítette egyik cimborája. A szokásos közhely nyomatékos változatával tudjuk csak nyugtázni a tettet: ezt senki ne próbálja meg utánozni.