2018. december 21. 09:24   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csúnyán elcsípte a trélert a figyelmetlen vezető – videó

Egy amerikai sofőr Dodge Chargerjével az autópálya szélső sávjában próbált előzni, ám későn vette észre, hogy egy álló tréler blokkolja a tovább haladást, így csúnyán elcsípte azt. A bent ülő két személynek nem esett baja, ám amit ezután tettek, érthetetlen.

Fura incidenst rögzítette egy wisconsini sofőr fedélzeti kamerája, amikor a forgalmas autópályán haladva egyszer csak egy Dodge Charger előzési kísérlete fajult balesetté.

A fekete sportkocsi egy agresszív előzési kísérletet tett, ám vezetője későn vette észre, hogy a szélső sávban, ahol előre próbált törni, tartózkodik egy tréler, így csúnyán elcsípte annak hátulját. Szerencsére senki mást nem érintett a baleset, sőt, az autó mozgásképes maradt. Ezt követően a lehajtó felé kormányozta a pórul járt járgányt, de nem állt meg vele, csak gurult lassan. Az egyik pillanatban láthatjuk nyílni a vezető ajtaját, majd szinte azonnal csukódni is. Ez azért érdekes, mert a videót feltöltő illető szerint a Dodge két utasa a hátsó ülésen tartózkodott, mire a szemtanúk odaértek – akik egyébként látták, hogy mindketten igyekeztek hátra mászni. Mikor a segítség megérkezett, ők azt állították, nem tudják, hol a sofőr.

Bár több részletet nem ismerni, valószínűleg próbáltak valamit elhallgatni – például esetleg nem józan vezetés, lejárt jogosítvány, büntetett előélet, lopott autó – csakhogy a kamerán is látszik a mozgolódás és a próbálkozás, így a többi már a hatóságokon múlik.