2019. január 05. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Sírva fakadtak a rendőrök kedvenc ételük pusztulása láttán

Horrorisztikus esethez kellett vonulnia a lexingtoni rendőröknek az év utolsó napján. Egy fánkokkal megrakott teherautó égett ki az utcán. Mikor ezt meglátták, rögtön sírva fakadtak, és a világ elől sem rejtették el bánatukat. Mára több mint 140 ezer like-ot gyűjtöttek.

Nehéz évzárása volt a Kentucky állambeli Lexingtonban szolgáló rendőröknek, ugyanis a Krispy Kreme fánkmanufaktúra egyik, több ezer édes süteményt szállító teherautója gyulladt ki 2018. december 31-én.

A rakomány teljes egésze odaveszett, ami hatalmas űrt hagyott a kiérkező rendőrökben – akik közismert fánkimádó hírében állnak, pláne Amerikában. Három biztosúr nem is rejtette véka alá bánatát, így megszületett a Twitter  év végi legjobb bejegyzése. A három képen három különböző rendőr látható, akik egyformán gyászolják az odaveszett finomságokat.

A vicces képek hamar körútra mentek a világhálón, s csak a Twitteren eddig 140 ezer like-ot gyűjtöttek. A biztosurakat számos kollégájuk biztosította részvétéről. Volt, aki csak annyit tudott írni: „Senki sem érdemli meg, hogy valami efféle szomorúságnak legyen tanúja.”

Az egyetlen pozitívum a dologban, hogy a teherautó sofőrje sértetlenül úszta meg az incidenst, és az újév ünneplését otthon tehette meg.