2019. január 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: A BMW, amely megjárta a poklot, és visszatért

Ahogy néhány emberre, pár autóra is igaz, hogy nem tud tisztességesen megöregedni. Az alábbi E36-os BMW 3-ast például egy egészen borzalmas optikai csomaggal büntette gazdája, amit be sem fejezett.

Tudjuk, hogy nem mai darab, és sajnos elég kevés maradt jó állapotban az 1990 és 2000 között készített E36-os 3-as szériából, de nem értjük, miért nem lehet szép lassan átadni az enyészetnek – vagy ne adjisten restaurálni – a már leromlott példányokat.

Az alábbi, ezüst színű szedánt egy amerikai kisvárosban kapta lencsevégre a forgalomban egy Reddit felhasználó. Az eredeti önmagából már nagyon keveset mutató bajor négykerekű temérdek borzasztó kiegészítőt kapott: első és hátsó kerékíveit kiszélesítették, melyeket a hozzá illő küszöbök kötik össze, de a motorháztetőre is jutott egy hatalmas dudor, no és persze az első lökhárító és a fényszórók sem gyáriak. A csúcsot a fekete hátsó szárny jelenti. Ezek tükrében csoda, hogy a visszapillantókhoz nem nyúlt a tulaj, de a hátsó lökhárító is még egész eredetinek néz ki.

Nehéz elképzelni, hogy bárkit büszkeséggel tölt el egy ilyen autóban ülni, de természetesen elnézést kérünk, ha valami nagyszabású projekt van készülőben, és egyszerűen csak muszáj volt lábon mozgatni a félkész „műremeket”…