2019. január 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Rázuhant az autóra a felső tábla – videó

Mennyi az esélye annak, hogy egy hatalmas tábla épp akkor esik le a fejünk felett az autópályán, amikor arra haladunk? Nos, valamennyi százalék kell, hogy legyen, ugyanis legutóbb ez történt Ausztráliában. Még felvétel is készült a hihetetlen eseményről.

Ez tipikusan az a fajta baleset, amelyre nem lehet felkészülni. Még szerencse, hogy nem egy kabrióban ült az az 53 éves hölgy, akinek Hyundai terepjárójára egy hatalmas tábla zuhant az autópályán, Melbourne mellett.

A hihetetlen balesetről videó is készült, ugyanis épp egy fedélzeti kamerás autó követte az SUV-t, amikor beütött a krach. Ahogy az a felvételen látható, a hirtelen leeső nehéz fémdarab komoly károkat okozott az autóban, de szerencsére az egyedül utazó nő csak nyakfájdalomra panaszkodott a kiérkező szerveknek.

Azt egyelőre vizsgálják, hogy miért eshetett le a hatalmas tábla az állványról, ugyanis a szél nem volt számottevő aznap, a korábbi vizsgálatok pedig mindent rendben találtak. Az már csak puszta mázli, hogy a Hyundai terepjárón kívül másban nem okozott kárt az elem és az utána keletkező kavalkád sem.