2019. január 16. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: A ráncfelvart BMW 7-es veséi nagyobbak egy elefánténál

Lehullt a lepel a BMW luxuslimuzinjának frissített generációjáról. A ráncfelvart 7-es egyik legszembetűnőbb ismertetőjegye a hatalmas vese páros, melyek szinte kitöltik az egész lökhárítót. Ez persze nem minden, több fronton is megújul a zászlóshajó.

Kiszivárogtak a vadonatúj, frissített BMW 7-es első fotói, melyek sokat elárulnak a modell irányultságáról, amely nem épp a visszafogottság.

A luxuslimuzin egy szürke, 750Li hosszított tengelytávú változatban pózol a képeken, s találunk rajta néhány rögtön feltűnő részt. Először is a gyártó védjegyének számító vesék akkorák lettek, hogy egy BMW kamionon is feltűnők lennének (ha volna ilyen jármű), a 7-es elejét szinte teljesen kitöltik, főleg a keskeny fényszórókkal párosulva. Hátulról nézve szintén a lámpákban kell keresni a turpisságot, ezeket ugyanis átrajzolták a mérnökök, és immáron az újra divatba jött, pirosan világító vonal köti össze őket.

A belsőt a digitális világ elemei töltik ki, élen a 12,3 collos műszerfal-kijelzővel, amely bármilyen információt képes megjeleníteni többféle stílusban – ezt a 8-as sorozatból emelték át ebbe a szériába. Az egész kabint a prémium hangulat és a tisztességes térérzet lengi be: mindenhol finom anyagokat használtak a mérnökök.

A konkrét motorváltozatokat egyelőre nem ismerni, de annyi biztos, hogy nem a 750-es lesz a benzines kínálat csúcsán, ugyanis a Lux Vehicles egy Instagram posztban megosztotta a világgal a frissített M760Li egy első és egy hátsó fotóját. Alább látható:

 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Рестайлинг. 610 кобыл. И новый фирменный цвет. ➖➖➖ #BMWm760Li facelift. Like or not? ➖➖➖ #bmwm6#bmwm5#m5#m5f10#m5f90#bmwm5e60#bmwlover#bmwlifestyle#bmwlovers#bmwlove#bmwlife#bmwgram#bmwgramm#bimmer#m6#m6grancoupe#бмв#bmwm8#m8#m850i#x7#bmwx7

я просто люблю автомобили. (@lux.vehicles) által megosztott bejegyzés,