2019. február 08. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csúnya baleset történt az esti autópályán – videó

Az éjszakai autópályánál nem sok veszélyesebb közút van. A nagy tempó és a korlátozott látási viszonyok durva balesetet szülhetnek. Az alábbi felvétel ennek jó példája, melyen egy alig kivilágított nyerges vontatmányba csapódott be egy személyautó.

Csak remélni tudjuk, hogy egyedül utazott, és nem esett komolyabb baja annak a piros autó sofőrjének, amely alig egy hete szenvedett súlyos balesetet az I-15 autópályán az amerikai Utah államban.

Ahogy az a következő videón is látszik, a kocsi egy alig kivilágított nyerges vontatmányba csapódott bele, mely a leálló helyett a szélső sávot foglalta el. A kamerázó autó sofőrje azért húzódott le közel mellette, hogy segítsen a tréleresnek és a többi közlekedőnek is időben észlelni az akadályt, azonban a piros jármű vezetője vélhetően mással foglalta el magát, ugyanis csak az utolsó pillanatban fékezett, amikor már késő volt. Így nagy tempóval csapódott a vontatmányba. Csupán a szerencsén múlt, hogy mást nem érintett az incidens. Azt mindenesetre jó volt látni, hogy legalább kiszállt és elsántikált a pálya szélére a roncs vezetője.