2019. február 08. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

6 Rolls-Royce-t rendelt egyszerre a 14 meglévő mellé

A legtöbben már azt is gazdagnak tartjuk – jogosan – aki egyáltalán egy Rolls-Royce luxuslimuzint tudhat magáénak, így nehéz szót találni arra a férfira, aki egyszerre hatot rendelt a brit szemfényvesztésből. Ráadásul mindegyik színe a turbánjaihoz passzol.

Igen, tudjuk, hogy igazságtalan és minek az ilyen embernek ennyi méregdrága autó, meg a többi, de… vajon mi mit tennénk, ha Reuben Singh milliárdos cégvezető és vállalkozó helyében lennénk? Biztos valami hasonlót.

Az Angliában élő üzletember ugyanis egyszerre hat darab Rolls-Royce-szal gazdagodott (vagy inkább szegényedett?) nemrég, miután úgy döntött, meglepi magát három különböző színű Phantommal és a hozzájuk illő három Cullinan terepjáróval. Ez a legolcsóbb forgatókönyvvel számolva (Phantom = 126,4 millió x3 és Cullinan = 91,3 millió x3) 653 millió forintnak megfelelő összeg, pedig biztosan nem alapmodelleket vásárolt a férfi.

Ezzel Mr. Singh Rolls-Royce flottájának létszáma immáron húszra nőtt, így gykorlatilag a hónap minden munkanapján másik brit luxuscirkálóba ülhet. Persze ez még nem minden, a milliárdos nem rejti véka alá autógyűjteményét, és gyakran posztolja Instagramra az olyan különleges járgányait, mint a Bugatti Veyron, Mercedes-Benz SLR vagy a Porsche 918 Spyder.

Azért valljuk be, lehet, hogy ugyanabba a földbe temetik, mint minket, de irigylésre méltó, amivel halandó életében rendelkezik…