2019. március 09. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Dodge létrehozta a benzinvérűek városát – videó

Muscleville, a Dodge sportautók szerelmeseinek Mekkája, ahol nem bűn a gyorshajtás, így fekvőrendőrök és traffipax sem létezik, a város főutcája pedig egy gyorsulási verseny kifutója. Ennek apropóján a gyártó a legvadabb Dodge gépek tulajaival készített reklámfilmet.

Muscleville, a leggyorsabb hely a Földön. Így harangozta be saját városát a Dodge, melyet a kaliforniai Taft kisvárosából hozott létre, mindössze egyetlen napra.

A reklámfilm-forgatási célokkal átnevezett és átalakított városba olyan Dodge tulajok megjelenésére számított a gyártó, akik a Challenger, Charger vagy Durango modellek legdurvább kiadásait birtokolják, és szerettek volna kedvencüknek egy csepp hírnevet szerezni. Az utcák az autók neveit örökölték meg, a helyi moziban a témához illő filmet vetítenek, nincsenek traffipaxok és fekvőrendőrök sem, illetve Bill Goldberg, korábbi profi bunyós és kőkemény autógyűjtő a polgármester.

A négyből egyelőre két rövidfilm készült el, méghozzá a cég márciusi izomautó-kiárusítását promotálva, így az internet mellett tévében is megjelenik majd. Az első két videó itt látható: