Ezek az Instagram legnépszerűbb autói

Az Instagramról összeállítottak egy harmincas listát, amely a legtöbbet megosztott autókat rangsorolja. Az első helyet a Ford Mustang szerezte meg, de meglepetésre olyan kocsik is szerepelnek a legek között, mint a Toyota Corolla vagy az Opel Corsa.

Nem mintha a világ legnagyobb érdeme volna, de aki szereti a népszerűséget és az alábbi listán szereplő autója van, most megveregetheti saját vállát. A Veygo ugyanis közzétette az Instagram 30 legnépszerűbb autója rangsorát, melyen a legtöbbet megosztott négykerekűek szerepelnek.

Ezek alapján a Ford Mustang a király, méghozzá toronymagasan, ugyanis a mérés pillanatában 11 947 872 megosztást könyvelhetett el a #fordmustang és a #mustang kulcsszavakra keresve. A második helyezett a Honda Civic lett 7 402 365 #hondacivic és #civic kulcsszavakkal, míg a harmadik a Nissan GT-R nem sokkal elmaradva.

Az nem meglepő, hogy a BMW M3, M4 és M5 egyaránt a listán szerepel, viszont érdekesség, hogy például a Civic eredménye elvileg a Type R változat nélkül értendő, mert az külön helyezést szerzett a harmincas listán.

A teljesség kedvéért a többi modell így néz ki a TOP10-ben sorrendben: BMW M3, Jeep Wrangler, Chevrolet Camaro, Chevrolet Corvette, BMW M4, Lamborghini Aventador, Audi R8 és BMW M5.

A Subaru Impreza indítja a 11. helyről a futottak még kategóriáját, melyet a Chevrolet Silverado, Lamborghini Huracan, Mini Cooper, Porsche Carrera, Porsche 911, Honda Civic Type R, Audi A4, Toyota Corolla, Opel Corsa, Mazda MX-5, BMW M2, Audi S3, Volkswagen Golf, Audi A3, A1, BMW i8, Fiat 500 és Audi TTS követ.