2019. április 20. 16:43   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Így néz ki egy 20 collos Bentley felniszett a VW T-Roc terepjárón

Nem épp a rá való papucsokat kapta a Volkswagen kisterepjárója, de az airride levegős ültetéssel összehangolva elég sportos kinézetet kölcsönöz a garnitúra 9×20 collos Bentley alufelni a T-Rocnak.

Most, hogy a terepjáró kinézetű autók váltak divatossá, különösen érdekes témakör lett a nagy kerekek és ültetőszettek beszerelése az efféle magasépítésű járgányok alá.

Azt nem mondjuk, hogy ronda, de szokni kell az alábbi Volkswagen T-Roc látványát, melyet francia tulajdonosa egy garnitúra 9×20 collos Bentley Continental / Flying Spur alufelnivel tett különlegesebbé, ami mellé airride rendszert is szereltetett, így a városi terepes szinte a földig ültethető gombnyomásra, miközben szinte kipattannak alóla a hatalmas kerekek.

Az eredetileg R-Line felszereltséggel, tehát sportos kiegészítőkkel érkező crossover a gyárból maximum 19 collos kerekekkel gördül ki 225/40-es abroncsokkal, az alábbi példány alatt 225/35 R20-as gumik feszülnek, illetve egy olyan felniszett, melyet nagyjából 3500 euróért, azaz 1,12 millió forintért lehet beszerezni – persze nem minden sarki gumisnál…

Hogy a hétköznapokban mennyire praktikus ilyen kerekekkel járni? Bizonyára semennyire, de a benzinvérűek értékrendje egészen más, mint azoké, akik csak használati tárgyként tekintenek autójukra, ezért pedig senkit sem hibáztathatunk. Persze Magyarországon aligha szabályos egy ilyen szett használata, úgyhogy nem javasoljuk senkinek beszerzését.

 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#vwtroc #rline #volkswagenfrance #lowlifestyle #lowlife #bagged #slammedfr #slammeduk #slammed #airlift #airlift3p #rollhard #stancenation #low #lowvw #critical #bentley #bentleywheels #pr0ud #worthersee #wortherseetour #rollhard @rollhardfr @rollhardd #airride #cleaned #violentclique #bigass #porncar #lowsuv @freedom.tw @_eighty.8_ @violentclique #hxrny #hxrnygäng @hxrny.de @slediw @battlegang.tm @prfct.clique @eurogang @critical.automotive @proud.crew @vw_france @risenation_be #teamsportairsociety @velgenbaas @air_lift_performance

@ k2vwin által megosztott bejegyzés,