2019. október 10. 19:25   |   Autoblog
címkék:  

Még exkluzívabb lett a Bentley limuzinja

A Bentley immár Blackline specifikációban is kínálja az új Flying Spur modellt, amely króm helyett fekete külső díszítőelemeivel még inkább tiszteletet parancsol, ha megjelenik.

A Blackline specifikáció fekete ’Flying B’ márkajelvényt, fekete hűtőrácsot és alsó légrostélyokat, fekete ablakkereteket, továbbá fekete oldalsó és hátsó díszcsíkokat foglal magában. De az első fényszórók és a hátsó lámpák kerete, az ajtókilincsek, az oldalsó szellőzők és a kipufogóvégek is hasonló kezelésen estek át. A kerékjáratokban egyedi 21 hüvelykes kerekek forognak, de rendelhető 22-es garnitúra is. A vevők mintegy 30-féle külső szín közül választhatnak.

A kézműves kidolgozású kabinba fejedelmi kényelmet nyújtó üléseket építettek be, amelyek 15 különböző színű huzattal kérhetők. Az ülések egyedi mintázata az ajtópaneleken is megjelenik, s az összképet exkluzív fabetétek és diszkrét hangulatvilágítás teszik teljessé. Az innovatív forgatható középső kijelző egyik oldalán 12,3 colos érintőképernyőt találunk.

A Flying Spur az első Bentley, amelyben négykerék-kormányzás egészíti ki az összkerékhajtási rendszert. A motorháztető alatt egy 6 literes ikerturbós W12-es FSI motor lakik, amely 635 lóerőt és 900 Nm nyomatékot mozgósít. A nyolcgangos duplakuplungos automataváltóval a testes limuzin 3,8 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára, miközben a végsebessége 333 km/óra.