2019. november 05. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Új városi autókkal erősít a MOL Limo

150 darab Kia Picantóval lesz gazdagabb a MOL Limo flottája. Az új autók a régebbi, benzines Volkswagen Up! modellek helyére érkeznek. Első körben 40 darab autó áll forgalomba, majd fokozatosan, az év végéig mind a 150-et beállítják a flottába.

mol_limo_kia_launch_render_highres_300dpi_flatten_online

November 5-én állnak üzembe a MOL Limo közösségi autóflottájának új tagjai, első körben 40 darab Kia Picanto. Az autók 150 nyugdíjba vonuló, régebbi benzines VW Up!-ot váltanak, nem kell azonban aggódniuk azoknak sem, akik szerették a Volkswageneket, hiszen ezekből is marad még. A Kia Picanto alacsony, átlagosan 4,5 l/km fogyasztásával ideális a rövid, Budapesten belüli utakra, és kis méretének köszönhetően a parkolás sem jelent gondot. A Picanto percdíja megegyezik a VW Up! modellekével, vagyis a rendszeres felhasználók 990 forint havidíj mellett, percenként 66 forintért használhatják a járműveket, míg az alkalmi felhasználók percenként 77 forintért vehetik igénybe a szolgáltatást.

Hatékonyságuk mellett a Picantók további extra funkciókkal is rendelkeznek, amelyek várhatóan hamar népszerűvé teszik az új autókat. A fűthető első ülések és a bőrborítású, szintén fűthető kormánykerék miatt az autók ideális választásnak bizonyulnak a téli hónapokban. A vezetési élményt tovább fokozzák az olyan kényelmi és biztonsági szolgáltatások is, mint az automatikus világításkapcsoló, a tolatóradar, valamint az elektronikus menetstabilizáló és a visszagurulás-gátló.

A MOL Limo szolgáltatása folyamatosan fejlődik, idén jelentősen bővült a közösségi autómegosztó cég flottája és kiszolgálási területe is. Mára az eredetileg 300 autóval induló Limo flottája 450 járműből áll, ezzel párhuzamosan növekedett a szolgáltatás lefedettsége is. Idén a MOL Limo a magyar autómegosztók közül egyedüliként alakított ki dedikált parkolóhelyeket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.