2020. március 11. 18:05   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: a terepes Porsche 911

A híres német járműnemesítő cég, a Gemballa közzétette a régóta a fiókban pihenő rajzait egy 4×4-es, egyedi kivitelű Porsche 911-ről, amely a jelek szerint immár rövid időn belül valósággá válhat

gemballa_gmbh_4x4_design_preview_front_view-hires

Az elsősorban Porsche modellek tuningolásával és átalakításával foglalkozó Gemballánál először négy évvel ezelőtt röppent fel az ötlet, hogy kellene készíteni egy valódi terepjáró képességekkel bíró 911-es sportkocsit.

gemballa_gmbh_4x4_design_preview_rear_view-hires

Úgy néz ki, hogy az elképzelés most végre megvalósulhat, s egy mind a négy kerekét hajtó, megemelt és ballonos sárgumikkal ellátott 911-es láthat napvilágot Gemballa Avalanche 4×4 néven. Rendhagyó egy járgány, de képtelenek vagyunk nem kedvelni. Nagyon ütősen fest, úgyhogy várjuk a fejleményeket.

gemballa_models_PR_HiRes

Idén a terepes 911 mellett a leonbergi nemesítő egy másik, hagyományos felépítésű 911 Turbo modellt is be fog mutatni, amely elvetemült 818 lóerős lesz és 2,3 másodperc alatt eléri a százas tempót. S ez még nem a vége, nyáron ezt a GT-R Evo Biturbo modellt 1000 lóerővel is utcára küldik majd.