2020. június 22. 17:25   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: az aranyszínnel feldobott BMW 8-as kupé

A BMW 8-as sorozat egyik legjellegzetesebb tulajdonsága a lebilincselő ruhába csomagolt dinamikus menetteljesítmény. A BMW luxus sportautójának egyedisége azonban most új szintre lép, ráadásul mindhárom karosszériaváltozatban. A sportosság és a luxus egyedi harmóniáját aranyszínű karosszéria-kiegészítők, illetve a BMW Individual luxus színvonalú külső és belső felszereltségi opciói teremtik meg.

A BMW 8-as sorozat Golden Thunder különkiadása ismét ékes példával szolgál a BMW Individual azon kiemelkedő képességére, amely mentén még az exkluzív modelleket is képes egyedivé varázsolni. A különkiadás egyedülálló stílusjegyei egy kisszériás darabszámban legyártott, rendhagyó modell benyomását keltik, összetéveszthetetlen karakterrel ruházva fel a Golden Thunder különkiadás négykerekűit.

A luxus sportautó különkiadását Sapphire Black metál vagy Frozen Black metál karosszériafényezési árnyalatban rendelhetik meg a BMW ügyfelei, a sportosságot pedig arany árnyalatú stílusjegyek fokozzák. A karosszéria sötét színét a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag tételei fokozzák, többek között az M Sport fékrendszer fekete féknyergeivel. Az autó alsó felén arany színű dizájncsíkok futnak végig, az első lökhárítótól a küszöbökön át egészen a hátsó lökhárítóig. Ilyen színben pompáznak a külső visszapillantó-házak, a hátsó légterelő szárny (csak a kupénál) és a duplaküllő-dizájnú, 20” méretű BMW M könnyűfém keréktárcsák is.

Az ajtók mögött ugyancsak a sportosság és az egyediség harmóniájáé a főszerep. A BMW Individual Merino bőrkárpit fekete árnyalatával az első ülések fejtámláin arany színű „Edition Golden Thunder” varrás alkot kontrasztot, a kupé és a Gran Coupé karosszériaváltozat esetében a tetőt antracit színű Alcantara borítja, a középkonzol alumínium elemeit pedig arany színű hálómotívum díszíti, a különkiadás egyedi emblémájával kiegészítve. A rendhagyó modellek felszereltségébe a prémium minőségű üvegből készült Crafted Clarity kiegészítők és a Bowers & Wilkins Diamond Surround audiorendszer is beletartozik.

Az arany árnyalatban pompázó különkiadás az új 8-as Coupé, 8-as Cabrio és 8-as Gran Coupé összes modellváltozatával megrendelhető. A különkiadások gyártását 2020 szeptemberében kezdi meg a BMW a dingolfingi üzemben. Az M Sport csomag minden esetben a rendhagyó négykerekű modell alapfelszereltségének része.