2020. augusztus 30. 15:05   |   DG
címkék:  

A nap képe: a kombi Rolls-Royce

Egy Rolls-Royce Wraith tulajdonos Shooting Brake kombit szeretett volna, így terveztetett és építtetett magának egyet. A Niels van Roij Design által megrajzolt és a belga Carat by Duchatelet által kerékre állított Silver Spectre Shooting Brake rendkívül jól sikerült, olyannyira, hogy hét darabos limitált szériát fognak készíteni belőle.

A formaterv a Niels van Roij Design munkája, a belga Carat by Duchatelet karosszáló cég pedig rengeteg munkaórát ölt a luxus kétajtós átalakításába. Annak érdekében, hogy klasszikus Shooting Brake (vadász)kombit kapjanak, egészen a jármű hátuljáig meghosszabbították a tetőt, megnyújtották az oldalablakokat és egyedi hátsó traktust építettek. A Wraith-en egyedi C-oszlopokat és kis ablakkal ellátott csomagtérajtót látunk. Az aprólékosan kidolgozott kombi far gyári hatást kelt, meglepően jól áll az autónak.

A gyönyörű, bordó fényezésű karosszériához háromszínű, fekete/fehér/piros utastér párosul. Bár az utastérről nem készült fotó, a csomagtér színsémáját valószínűleg a kabin többi részében is alkalmazták.

Arról nincsenek információink, hogy mennyibe kerülhetett az átépítés, de a karosszáló cég bejelentette, hogy később még hat darabot készítenek az egyedi Shooting Brake modellből.