2020. október 01. 18:40   |   Autoblog
címkék:  

Látványos különkiadás érkezik a BMW X2-ből

Az M Mesh Edition debütálásával a BMW X2 minden korábbinál egyedibb és vonzóbb testet ölt. Az M Sport X felszereltségi csomag alapjaira továbbgondolt különkiadás egyedi stílusjegyekkel célozza meg az aktív kikapcsolódást kedvelő fiatal és örök fiatal célcsoport képviselőit. Piaci bevezetés 2020 novemberében.

Az X2 M Mesh Edition megjelenése összetéveszthetetlen a magasfényű feketére fényezett, háromdimenziós hálómintázatú hűtőrács-párnak köszönhetően, amely a nagyteljesítményű versenyautókat idézi – ahogyan az újdonság utasterében, küszöbtoldatain és kerékjárati ívein fellelhető Frozen Black-Brown metál árnyalat is.

A BMW már alapfelszereltségként látványos matricákkal színezi a motorháztetőt, az első lökhárító két oldalát, valamint az első és a hátsó ajtókat. Az élénk narancssárga matricák remekül harmonizálnak a kifejezetten az X2 M Mesh Edition-höz kikevert, új Brooklyn Grey metál karosszériafényezési árnyalattal és a Sapphire Black metál karosszériafényezési árnyalattal. Az Alpine White, Phytonic Blue metál és Sunset Orange metál karosszériafényezési árnyalatok esetében a matricák fekete színben pompáznak. A matricák kérésre természetesen elhagyhatók. Újak az aerodinamikailag optimalizált BMW M keréktárcsák is 19” illetve 20” méretben, a karosszériát díszítő matricákkal megegyező színezéssel.

Az új X2 M Mesh Edition az X2 jól ismert frontrészét viseli, letisztult karosszériafelületekkel és LED-technológiás első fényszórókkal. A különkiadáshoz az extrafelszereltség részeként négy szegmens szerint dolgozó mátrix funkcióval ellátott távolsági fényszóróval szerelt, adaptív LED-technológiás fényszóró-pár is megrendelhető. Újdonság a külső visszapillantó-házakból kivetített X2 logó, amely az alapfelszereltségként kínált világítás csomag része.

Az utastér alapáron kéttónusú, benne BMW M sportülések integrált fejtámlákkal, Mocha árnyalatú Dakota bőrkárpit és antracit-színű Alcantara-borítás. Az üléseket, a műszerfalat és a középkonzolt narancssárga színű kontrasztvarrás díszíti. A szőnyegek narancssárga szegélyt és varrást, a küszöblécek pedig „Edition” feliratot viselnek. De alapárasak az alumíniumból készült, hatszög-mintázatú, antracit-árnyalatú dekorbetétek, a BMW Individual antracit-árnyalatú tetőkárpit, a BMW M rozsdamentes acél pedálsor, a BMW M lábtámasz, a BMW M bőrözött sportkormány és az exkluzív BMW M kulcstartó is. A manuális váltóval szerelt különkiadások BMW M logóval ellátott váltókart kapnak.

Az új BMW X2 M Mesh Edition háromféle dízelmotorral (150 lóerő és 231 lóerő közötti teljesítménnyel), kétféle benzinmotorral (136 és 178 LE), illetve a BMW X2 xDrive25e képében egy plug-in hibrid hajtáslánccal válik elérhetővé. A hajtáslánc-technológia függvényében az ügyfelek elsőkerék-hajtással és xDrive intelligens összkerékhajtással, illetve manuális váltóval és Steptronic automataváltóval is megrendelhetik a modellt.