2020. november 02. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Piacra lép az első elektromos SEAT robogó

A mobilitási igények változnak, mivel egyre többen élnek és dolgoznak városi környezetben, és a személyre szabottabb közlekedés iránti vágy egyre növekszik. A SEAT érzi a változásokat, és bár továbbra is elkötelezett a járműgyártás mellett, bővíti portfólióját, hogy megfelelő válaszokat adhasson ebben a változó világban.

Mivel Barcelonában a legmagasabb az egy főre jutó motorkerékpárok száma Európában, a város tökéletes hely egy elektromos motorkerékpár bevezetésére. A kényelmes és egyszerűen kezelhető SEAT MÓ eScooter 125 a márka első teljesen elektromos motorkerékpárja.

A SEAT első teljesen elektromos robogója kényelmet és szórakoztató vezetési élményt nyújt. A robogót egy 7 kW-os (csúcsteljesítmény: 9 kW) elektromos motor hajtja, amelyet egy 5,6 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátor lát el energiával.

Az eScooter így akár 137 km-es hatótávolságra is képes egyetlen feltöltéssel és mindössze 3,9 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 50 km/órára. A végsebessége 95 km/óra. Az újratöltés egyszerű; a cserélhető akkumulátor otthon háztartási aljzatról vagy nyilvános töltőpontokon is tölthető.