2021. január 06. 17:15   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: a Kia új logója és márkaszlogenje

A Kia ma bemutatta új logóját és szlogenjét, amelyek már a márka átfogó és teljes körű átalakulását vetítik előre. Az új logó bevezetése a Kia határozott ambícióinak és elkötelezettségének jele, hiszen a vállalat célja, hogy vezető pozíciót érjen el a jövő mobilitás-szolgáltatói piacán, szinte valamennyi tevékenységi ágazatának újragondolásával, megerősítésével.

A logó a Kia új céljainak szimbóluma, megtestesítve azokat az értékeket és élményeket, amelyeket a márka vásárlóinak kínál majdani termékein és szolgáltatásain keresztül. Ezeket az ígéreteket a márkanév kézírás szerű, kötött írásmódja vizuálisan is megerősíti. Az embléma három betűjének ritmusa a Kia inspiráció iránti elkötelezettségének szimbóluma, szimmetriája pedig a magabiztosság és az elkötelezettség jele. Az emelkedő vonalak a márka saját magával szembeni, folyamatosan növekvő elvárásait jelképezik, valamint azt a törekvést, hogy egyre magasabb minőségben szolgálja ki vásárlóit a jövőben is.

Az új logó bemutatóját rekordmennyiségű drón tűzijáték tette még látványosabbá a koreai Incheon felett: a show részeként 303 fényrakéta-drón öltött látványos alakzatot. Ez a mutatvány önmagában is Guinness értékű: „a legtöbb, egyszerre, egy helyen tűzijátékot kilövő, vezető nélküli drón” korábbi rekordja így megdőlt. A látványos légibemutató:

Új logója mellett a Kia friss márkaszlogent is hirdetett: ‘Movement that inspires’. Az új márkastratégia részleteit, az ezzel összefüggő új célokat, filozófiát és azt, hogy mindez hogyan befolyásolja a Kia jövőbeli kínálatának alakulását, digitális bemutatón ismerheti meg a nagyközönség január 15. pénteken, 13 órakor. Az esemény később a Kia YouTube csatornáján is megtekinthető lesz.

Az új Kia logó bemutatója a ‘Plan S’, a márka közelmúltban ismertetett, hosszútávú üzleti stratégiai tervének fontos lépése. A Plan S értelmében a Kia vezető szerepre törekszik a világ átalakuló autópiacán, stratégiájának alapeleme az elektromos járművek népszerűsítése, a személyre szabható mobilitási szolgáltatások körének szélesítése, valamint a vásárlók és a helyi piacok szükségleteinek és ízléseinek kielégítése.