2021. március 01. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Egy csajmágnes Suzuki Swift Sport

Ha az apró hot hatchek kerülnek szóba, a legtöbb benzinvérűnek először a Polo GTI, a Fiesta ST, a Mini Cooper S/JCW, a Corsa OPC vagy a Clio RS jelenik meg a lelki szemei előtt. Pedig létezik egy japán gép is, amelyik megadja ugyanezt az izgalmas vezetési élményt. A Suzuki Swift Sportról van szó, amely alig nyom többet egy tonnánál és 140 lóerőt állít csatasorba. Ezt a példányt ráadásul egy picit meg is bolondították.

A fekete színű Swift Sportra matt bronzszínű Barracuda Shoxx felniket csavaroztak fel, amelyek japános formavilágukkal remekül mutatnak a sportos ferdehátú alatt. A látványos görgők méretezése körben 8 x 18, és 215/35 méretű Goodyear gumikat viselnek. Az ajtókra a felnik színével megegyező dekorációt is felragasztottak, így az összhatás még ütősebb.

A tökéletes optika érdekében meg is ültették a kasztnit: a H&R sportrugók 35 mm-rel eresztik lejjebb a Swift Sport tömegközéppontját. Végül a japán harcosra felszereltek egy Inoxcar sport kipufogórendszert, ami előcsalogatta a négyhengeres turbómotor érces hangját.

A Swift Sportra felszerelt összes kiegészítő egyébként a TÜV áldását élvezi, így felhőtlenül vadászhatók a kanyarok.