2021. május 07. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Japán terepszörny Németországból

Brutális sárdagasztót épített a német delta4x4 a Mitsubishi L200 pickupból. A nemes egyszerűséggel csak szörnyetegre keresztelt japán pickup rendkívül impozánsan mutat a 14 centiméteres emelés, a kiszélesítés, a marcona terepgumik és az egyedi pop art stílusú matricázásnak köszönhetően, emellett expedíciós célokra is megfelel.

A delta4x4 csapata mindenekelőtt egy igen feltűnő, színpompás matricázással bolondította meg a kisteherautót. A többszínű Pop Art Beast Edition matricázás a jármű teljes hosszában végighúzódik és mindkét oldalon egy nagyméretű sárga Beast feliratot is tartalmaz. Az alapvetően csíkos dizájnt az alsó részen fekete és fehér geometrikus minták egészítik ki.

A Mitsubishi nemcsak emiatt, hanem a tekintélyes emelés és az óriási kerekek miatt is a figyelem középpontjába kerül. Emelőkészletet szereltek alá, amely 10 centiméterrel növeli meg a hasmagasságot, emellett a felfüggesztést is 4 centiméterrel feljebb hozták. Az emelés így összesen 14 centimétert tesz ki, amihez még a masszív, 9,5 x 18 hüvelykes Klassik B felnikre húzott 35 x 12,5 hüvelykes Mickey Thompson Baja Boss sárgumik is hozzátesznek egy keveset. A hatalmas abroncsok miatt szükséges volt a sárvédőket is kiszélesíteni, mégpedig oldalanként 4 centiméterrel. Az L200 így különösképpen elölről nagyon brutálisan néz ki.

A terepen való navigálást a masszív, matt fekete első és oldalsó védőelemek teszik biztonságossá, a tetőcsomagtartóra szerelt összesen tíz darab PIAA szúrófény és a gallytörő rácsra erősített két darab PIAA távolsági fényszóró pedig a legsötétebb órákban is nappali világosságot varázsolnak. Az expedíciós jelleget két 50 literes tetőláda és a plató fölé erősített sátor hangsúlyozza, amely teljes méretű matracot tartalmaz. Szükség esetén akár két személy is elalhat rajta.