2021. május 28. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: a sokszínűséget hirdető Bentley

A Bentley ismertette új sokszínűségi és befogadási stratégiáját, s az Európai Sokszínűségi Hónap végéhez közeledve bemutatott egy egyedi tervezésű Flying Spur limuzint, amelyet ebben a szellemben dekoráltak ki. A Unifying Spur névre keresztelt luxuslimuzin az elkövetkező hónapokban különböző tematikus programokon fog részt venni.

Az Európai Sokszínűségi Hónap az Európai Unió egészében felhívja a figyelmet a munkahelyeken és a társadalmon belül a sokszínűség és a befogadás fontosságára. Elismeri a szervezetek arra irányuló erőfeszítéseit, hogy a munkahelyeken előmozdítsák a sokszínűséget és befogadó munkakörnyezetet alakítsanak ki. A Bentley elkötelezte magát amellett, hogy a menedzsmentjében 30 százalékra növeli a sokszínűséget 2025-ig.

Az új stratégia életbe lépését a Bentley egy art car megalkotásával is nyomatékosította. A Flying Spur modellt Rich Morris festette ki, s ehhez a Progress zászló kilenc színét használta. A Unifying Spurre festett képek az emberiség egyesítő erejét szimbolizálják, fajtól, hovatartozástól és szexuális beállítottságtól függetlenül.

A Bentley Unifying Spur a gyári bemutató után egy több hónapos körútra indul.