2021. június 30. 08:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A porban és füvön kínoznak egy Ferrari F40-et – videó

Érdekes autós találkozóra került sor a minap valahol Angliában, ahol többek között egy sárga Ferrari F40-et is megnyúztak nem épp ideális körülmények között. Az autó hősiesen, félelmetes csatakiáltásokkal bírta a megpróbáltatásokat.

HA valakinek értékes klasszikus sportautója van, az általában ritkán és csak ellenőrzött körülmények között használja, mindig ápolja és idő előtt cseréli az összes kopóalkatrészt, hogy minél jobb állapotban tudhassa magáénak, hisz egy esetleges eladás esetén szép extra összeget tehet zsebre.

Persze mindig vannak kivételek, elég csak Powerslide Lover nevű LaFerrari tulajra vagy Tax The Rich néven autókat kínzó egyénre gondolni, aki nem mellesleg kergetett már farmon F40-est.

Ezúttal ismét egy Ferrari F40 klasszikus kapja a mostoha körülményeket egy brit autós találkozón, ahol Toyota GR Yarisok, Audi R8, RS2 vagy épp Bugatti Veyron és Ferrari 599 GTB is megjelenik néhány terepjárgány és egy helikopter kíséretében.

Az egész videóban vannak érdekességek, de a legnagyobb műsört a sárga F40-es és sofőrje adta, akik a poros aszfalt mellett földúton és füvön parádéztak. A 2.9 literes dupla turbófeltöltős V8-as egy utólag lecserélt kipufogórendszeren keresztül adja a világ tudtára, hogy miért szeretik a benzinvérűek oly nagyon, a hangja ugyanis mesébe illően érces. Az F400 MPH rendszámot viselő járgányon nem ez az egyetlen módosítás, hisz egy módosított hátsó szárnyat, szénszálas diffúzort és némi szürke színezést is kapott.