2021. november 09. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

Exkluzív Porsche Panamera modell érkezik

A Porsche bemutatta a Panamera különösen elegáns és exkluzív verzióját. A Platinum Edition jellegzetességei a platinaszürke fényezésű részletek és a kivételesen magas felszereltség. A különleges kiadás Európában a Panamera 4 és a Panamera 4 E-Hybrid változatokhoz érhető el.

A Platinum Edition különösen gazdag alapfelszereltsége olyan opciós extrákat tartalmaz, amelyek különösen népszerűek az ügyfelek körében. Széria az adaptív légrugózás PASM futóműrendszerrel, az automatikusan sötétedő külső tükrök, a LED mátrix fényszórók PDLS Plus rendszerrel, a panoráma tetőablak, a tolatókamera, valamint a hibrid modellek esetében a 7,2 kW-os töltésre képes fedélzeti AC töltő. A platinaszürke fényezésű, 21 colos Exclusive Design Sport keréktárcsák már önmagukban is kiemelik a különleges kiadás előkelőségét, amit fekete sport kipufogóvégek, sötétített üvegezés, magasfényű fekete ablaklécek és Exclusive Design hátsó lámpák fokoznak.

A Panamera Platinum Edition egyértelműen megkülönböztethető az exkluzív platinaszürke fényezésű elemekről: az első kerekek mögötti légbeömlők, a Porsche logó és a hátsó modellmegjelölés, valamint a hibrid modelleknél az oldalsó ’e-hybrid’ logók is különleges selyemfényben tündökölnek. Emellett opcionálisan a 20 colos Panamera Style keréktárcsák is elérhetők platinaszürke színben.

A luxusban bővelkedő hangulat a belső térben is folytatódik: GT sport kormánykerék, szervokormány Plus, sávváltás-segítő, komfort funkcióval rendelkező soft-close ajtók, 14-irányban elektromosan állítható első ülések, memóriacsomag, fűthető hátsó ülések, Bose Surround audiorendszer, fekete szálcsiszolt alumínium csomag, valamint a fejtámlák dombornyomott Porsche jelvénye bővíti a felszereltséget. Emellett a belső tér exkluzív megkülönböztető jegyei között megtaláljuk a fekete szálcsiszolt alumínium ajtóküszöböket Platinum Edition logóval. Emellett a különleges széria minden változatában széria a műszerfal tetején megtalálható analóg óra.

Európában a Platinum Edition a Panamera 4 és a Panamera 4 E-Hybrid változatokhoz elérhető, akár Sport Turismo karosszériával is. A Porsche Panamera 4 Platinum Edition Németországban már rendelhető bruttó 111 945 eurós ártól. A kiszállítások 2022. január végén kezdődnek.