2022. március 16. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

Óriásvesékkel jön az új 7-es BMW

A BMW Csoport mai évértékelő konferenciáján lerántották a leplet az új BMW 7-es sorozat első részleteiről, néhány héttel a modell világpremierje előtt. A villanyhajtású i7 luxuslimuzin és az új 7-es sorozat majd áprilisban áll a közönség elé.

A BMW i7 teljesen újraértelmezi a kör alakú ikerfényszórók jellegzetes stílusjegyét és a BMW hűtőrácsot, egyszerre modern és összetéveszthetetlen kisugárzást garantálva ezzel. A modell egyik azonnal felismerhető, speciális dizájn-megoldása az exkluzív kristályüvegből készült felső fényforrás-pár, valamint a hűtőrács világító kontúrja.

Az utastérben az új My Modes vezetési üzemmódoknak és a BMW iDrive operációs rendszer legújabb generációjának köszönhető, innovatív felhasználói élményre helyeződik a hangsúly. A My Modes vezetési üzemmódok lehetővé teszik, hogy a bajor prémiumgyártó ügyfelei részletekbe menően személyre szabják az autó vezethetőségét és utasterének hangulatát. A BMW Ívelt Kijelző mellett a műszerfalon és az ajtókon egy újfajta, világító funkciócsík húzódik végig, amely eme látványos és haptikus megoldást egyszerre öltözteti modern és exkluzív ruhába. A BMW Interaction Bar névre keresztelt innováció az utastér hangulatvilágításának része, amelybe integrált vezérlőgombokat terveztek a mérnökök. Az új fejlesztésű Sky Lounge panoráma üvegtető emellett az új BMW 7-es sorozat utasterének tágasságát, korszerűségét és kényelmét erősíti, egyedileg állítható LED-technológiával.

A BMW i7 utasterének hátsó kialakítása páratlan menetkomfortot és egyedülálló moziélményt kínál. A BMW Theatre Screen a tetőkárpitból lenyílva ad 31” átmérőjű, ultraszéles képernyőt, 32:9 arányú panorámaformátumot és 8K felbontást. A technológiai innováció a BMW i7 hátsó üléssorát exkluzív, privát moziteremmé varázsolja, ahol az utasok megannyi streaming-szolgáltató portfóliójából választhatják ki és élvezhetik kedvenc szórakoztató műsoraikat, miközben a BMW új csúcsmodelljében utaznak.