2022. május 05. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: will.i.am elképesztő AMG Mercedese

A Mercedes-AMG 2021 szeptemberében együttműködésre lépett az amerikai zenész, vállalkozó és filantróp will.i.am-mel, amely szövetség most egy egyedülálló járműkoncepcióban csúcsosodott ki. A négyajtós AMG GT modellen alapuló Mercedes a WILL.I.AMG nevet kapta és garantáltan nem jön még egy belőle szembe az utcán.

Will.i.am valódi autófanatikus, akinek a garázsában egzotikus és nagy értékű kocsik sorakoznak. A zenész mindig álmodott arról is, hogy egyszer elkészíti a saját, személyre szabott Mercedesét, amire most eljött az alkalom.

A WILL.I.AMG egy Mercedes-AMG GT 4-Door modellen alapul, amely a West Coast Customs tuningcég ténykedésének köszönhetően szinte alig ismerhető fel benne. A jármű frontrésze egy G-osztály orrának az újraértelmezése, a meghosszabbított motorháztető a kopoltyúkkal az SLR McLarent juttatják eszünkbe, ám a jármű legegyedibb megoldása a hátrafelé nyíló óriási ajtók.

A medvefejes márkalogó is különleges, amely a Bear Witness fantázianevet kapta. S a napokban debütál az interneten a hasonló logót viselő Bear Witness ruha- és kiegészítő kollekció is. Az értékesítésből származó bevétel egy részét pedig az i.am/Angel Foundation kapja.