2022. június 28. 17:15   |   Autoblog
címkék:  

Megvannak az új Honda Civic árai

Nyilvánosságra hozta a vadonatúj, kizárólag hibrid hajtáslánccal megvásárolható, 11. generációs Civic árait a Honda. A modell indulóára 11 649 000 forint.

Az újdonságot a hagyományokhoz hűen több felszereltségi szinttel kínálják. Az Elegance névre keresztelt belépőmodell 17”-os könnyűfém kerekekkel, textilkárpitozású ülésekkel, első-hátsó parkolóradarral, 7”-os, multiinformációs műszeregységgel, valamint nyolc hangszórós, navigációra is alkalmas, Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis infotainment rendszerrel kerül a szalonokba. Akárcsak a többi új Honda modellhez, a Civic különféle változataihoz alapáron jár az átfogó Honda Sensing csomag.

A Sport változatot 12 099 000 forinttól vihetik haza a vásárlók, méghozzá annak tudatában, hogy szövet/szintetikus bőrülésekkel, sportpedálokkal, LED ködfényszórókkal, fényes fekete borítású külső tükrökkel, selyemfényű, sötétített ablakokkal és 18”-os könnyűfém felnikkel is felszerelték az autót.

Az Advance kivitelnél 13 299 000 forint az alapár, és egyebek mellett továbbfejlesztett, 12 hangszórós BOSE Centrepoint hifi, panorámatető, adaptív fényszóró, 10,2”-os multiinformációs műszeregység, kéttónusú könnyűfémfelni-garnitúra, bőrülés és fűtött kormánykerék is szerepel a tartozéklistán.

A Civic elképesztően népszerű, 1972-es bemutatkozása óta több mint 27,5 millió példányban kelt el a világ 170 országában. A 11. generáció az elődök sikereire építkezik, formavilága, menetdinamikája és műszakisága a régi és az új Civic vásárlókat egyaránt lenyűgözi majd.

A Civic e:HEV már megrendelhető a magyarországi kereskedésekben, és a Honda Financial Service hitelajánlatával akár 75 977 forintos havi törlesztőrészlettel megvásárolható.