2022. augusztus 26. 14:45   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: a gamerek álma a Fordtól

A Ford és esport-csapata, a Team Fordzilla együttműködött a Next Level Racing céggel, hogy a gamerek saját otthonukban is belekóstolhassanak a Ford motorsport hagyományaiba az új GTElite Ford GT Edition cockpit és az ES1 Seat Ford GT Edition ülés révén.

A cockpit külön is megvásárolható metálkék, Ford lézergravírozással díszített fémkerete az autentikus vezetési élmény érdekében rendkívül sokféleképpen beállítható. Az üléshez kék színű, a Team Fordzilla logóját viselő biztonsági öv tartozik, valamint a Ford GT és a Team Fordzilla emblémájával díszített, csúszásgátló szőnyeg; a fejtámlára a Ford GT logóját domborították. Az ergonomikus ülést kifejezetten a sim-versenyzés szempontjai szerint tervezték meg, és úgy alakították ki, hogy akár egy 107 cm derékbőségű, 250 kg súlyú ember is kényelmesen elférjen benne.

A GTElite Ford GT Edition cockpit az összes fontosabb elektronikai gyártó kormánykerekével, pedálszettjével és sebességváltójával kompatibilis, az ES1 Seat Ford GT Edition ülés pedig minden cockpitben használható, ami alkalmas az oldalsínes rögzítésű ülések befogadására.

2019-es színre lépése óta a Team Fordzilla folyamatosan arra törekszik, hogy feltárja és élvezetesen összemossa a valós és a virtuális világ határait. A mostani együttműködés is ezt szolgálja, hiszen a gamereknek sokkal valósághűbb élményt kínál, miközben a virtuális versenypályákon száguldanak.

A GTElite Ford GT Edition cockpit és az ES1 Seat Ford GT Edition ülés a Kölnben augusztus 24-28. között látogatható 2022-es gamescom rendezvényen látható. Az új termékeket a Next Level Racing kereskedelmi csatornáin keresztül lehet majd megvásárolni 2022 októberének második felétől.