2022. augusztus 28. 15:35   |   Autoblog
címkék:  

Letépte a nadrágját az elszabadult Mustang – videó

Azt a számos balesetből már tudjuk, hogy a Ford Mustangok és a nagy tömegek nem jönnek ki jól egymással, de azt elképzelni sem tudtuk, mi történik akkor, ha valaki túl közel merészkedik egy driftelő Mustanghoz.

Ez az eset egy sacramentói bevásárlóközpont parkolójában történt meg, ahol nagyszabású autós összejövetelt tartottak, szokás szerint kipufogó durrogtatással, gumiégetéssel és drifteléssel. Amikor a hangulat a tetőfokára hágott, egy Ford Mustang driftelésbe kezdett. Egy lelkes videós minél közelebbről szerette volna megörökíteni a mutatványt, ám egy kicsit túl közel merészkedett és a Mustang elsodorta, majd áthajtott rajta.

A kocsi alá került, a pörgő kerekek pedig letépték róla a nadrágot és az alsónadrágot is. Az incidens után a fiatalember azonnal felpattant a földről, odébb lépett és még az adrenalintól fűtve igyekezett visszahúzni magára mindkét nadrágot. Látszólag nem szenvedett sérülést, bár gyanítjuk, hogy másnap azért nem volt őszinte a mosolya.

A dologban a legelkeserítőbb az, hogy senki sem volt kíváncsi az elgázolt ember állapotára, a tömeget csak az érdekelte, hogy lekapja gatya nélkül.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

YBF36 (@bucket_36) által megosztott bejegyzés