/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A világ legerősebb McLarenje

2014. január 12. 08:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A German Special Customs tuningműhelye nem kisebb projektbe vágta fejszéjét, mint a ritka és eleve borzasztó erős McLaren P1 felpaprikázása. Az eredmény a Night Glow fantázianév és 1000 lóerő lett.

A nevéből adódóan kitalálható német székhelyű German Special Customs (GSC) elkészített egy a gyárinál sokkal vadabb csomagot a McLaren P1-es csúcsgépéhez, amit a 375 darab büszke tulajdonos bármelyike igényelhet négykerekűjéhez.

Bár az angol csoda 3.8 literes duplaturbós V8-asából kicsikart 916 lóerő (674 kW) eleve nem vérszegény, a GSC Night Glow pakkja egy teljesen új, csövenként 100mm átmérőjű kipufogórendszer segítségével 1000 paripát (736 kW-ot) csalt ki belőle.

A már messziről is jól észrevehető módosítás mellett futotta még a tunertől egy optikai csomagra is. A teljesen új első lökhárító mellett mélyebbre húzták a küszöböket, de a plusz LED-csík, valamint az első jelvény helyetti légbeömlő, továbbá a komolyan átalakított hátsó lökhárító és a masszív fix szárny mind csal egy kis gonoszságot a P1 kinézetébe. Az imént említett átalakítások mellett a mérnökök megnövelték a szellőzőnyílásokat a jobb hűtés érdekében.

A tuning áráról szándékosan nem nyilatkozik a cég, mivel a tulajdonosok egyedi igényeitől is függ az eredeti árán legalább 866 ezer fontba (314 millió forintba) kerülő brit utcai versenyautó végső átformálása.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/