/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ford Mustang 725 lóerővel

2014. november 05. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Ford Mustang RTR azoknak szól, akik a gyárinál komolyabb megjelenésű és erősebb autót szeretnének maguknak. A kétféle kialakítással és többféle teljesítményszinttel kapható Mustang RTR-t jövő januártól világszerte meg lehet vásárolni a kijelölt Ford márkakereskedésekben.

A Mustang RTR-t nem más, mint a profi drifter Vaughn Gittin Jr. tervezte és fejlesztette. Alapja az új generációs, Európában is kapható Ford Mustang. A vevők választhatják az autót kizárólag külső módosításokkal, ekkor az első lökhárítóra alsó toldat kerül, hátulra diffúzort és légterelő szárnyat tesznek fel, lecserélik a hűtőrácsot és küszöbtoldatokat erősítenek fel. Könnyűfém felnikből többfajta választható.

Aki viszont nem elégszik meg a kozmetikai módosításokkal, teljesítmény-növelést is kérhet. A „Spec 2” csomag lehetőséget ad a hat- és nyolchengeres erőforrások izmosítására. A csúcsot az alaposan átalakított 5 literes V8-as blokk jelenti, amely kompresszor segítségével 725 lóerőt mozgósít. Később a 2,3 literes Ecoboost motorhoz is rendelkezésre áll majd erőnövelő kúra. A Mustang RTR Spec 2-t emellett adaptív lengéscsillapítókkal és stabilizátorokkal, ültetőrugókkal, egyedi légszívó rendszerrel és Magnaflow kipufogórendszerrel szállítják.

A 2015-ös Ford Mustang RTR januártól kapható a kiemelt Ford márkakereskedésekben világszerte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/