/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kegyetlen tuningot kapott a Range Rover

2015. február 22. 21:40   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A német Arden nevű tuningcég kezelésbe vette az 5.0 literes kompresszoros V8-as motorral szerelt terepjárót, hogy egy 22 collos kerekeken guruló 650 lóerős szörnyeteget csináljon belőle.

A japánok mellett talán a németek értik legjobban a dolgukat, ha tuningról van szó. Legyen bármilyen márka, egyes germán műhelyek előtt nincsenek akadályok.

Így van ezzel az Arden csapata is, akik a Range Rover egyik legizmosabb kiadását, az 5.0 literes kompresszoros V8-assal szerelt változatot vették kezelésbe. A gyári állapotában 510 lóerőt (375 kW) és 625 Nm-es maximális forgatónyomatékot produkáló benzines erőmű kapott egy új feltöltőt, egy sport kipufogórendszert és katalizátort, valamint új motorvezérlő elektronikát, így 140 paripával (102 kW), valamint 120 Nm-rel magasabb értékekkel gurult ki a tuner garázsából.

Az elért 650 lóerőnek (478 kW), valamint 745 Newtonméteres csúcsnyomatéknak köszönhetően a gyári 225 km/órás végsebesség 260 km/órára nőtt, azonban az 5,1 másodperces gyorsulás javulásának mértékéről nincsenek információk.

Az erőkúrán felül a hófehér Range Rover V8 kapott egy teljes optikai csomagot is – szélesítésekkel, illetve 22 collos alufelnikkel, lökhárítóba integrált LED nappali menetfénnyel, ültetéssel, sötétített ablakokkal és egyéb finomságokkal. A műveletsor áráról sajnos szintén nem érkezett adat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/