/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Novitec Tesla Model 3

2019. augusztus 08. 18:40   |   Autoblog
címkék:  

A német sportautó-nemesítő Novitec a Tesla Model S és Model X átalakítás nagy sikere után az új Model 3-at is kezelésbe vette. A kompakt villanyautó nyers karbon aerodinamikai elemekkel, exkluzív kerékgarnitúrával, sportfutóművel és nemes belső kiegészítőkkel gazdagodott.

Ahogy a másik két Tesla modell esetében, a Novitec a Model 3-nál is az aerodinamika optimalizálásával kezdte a munkát. A precízen illesztett új, szénszálas elemek vagányabbá teszik a kocsi megjelenését és a menetstabilitásra is kedvező hatást gyakorolnak. Az ízléses készlet első toldatból, oldalküszöbökből, hátsó élspoilerből és alsó diffúzorelemből áll. A nyers karbon kiegészítőket opcióként színre fújt vagy kontrasztos árnyalatban is lehet kérni.

A Novitec Tesla 3-asának leginkább tekintetet vonzó alkatrészei a könnyűfém felnik, amelyeket a tuningműhely ezúttal is az amerikai Vossennel közösen fejlesztett ki. A 21 colos kovácsolt NV2 kerekek rendhagyó, csavart küllős dizájnt kaptak és ezzel a kialakításukkal hozzájárulnak a fékek hűtéséhez. Minden egyes kereket a kocsi megfelelő sarkába terveztek, így a küllők mindig a jó irányban “csapják a szelet”. Elöl 245/30, hátul 295/25 méretű abroncsokat viselnek, így agilisabbá teszik az autót.

Mindezt megfejelték még sportrugókkal is, a Tesla így 30 mm-rel közelebb került az aszfalthoz. A valóban dinamikus irányíthatóságra vágyó vásárlók emellett komplett sport felfüggesztést is választhatnak, amely 40 mm-rel engedi lejjebb a súlypontot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/