/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Villanyos forró ferdehátú az AC Schnitzertől

2019. július 16. 18:00   |   Autoblog
címkék:  

Az, aki elektromos hajtású BMW i3-asával ki akart tűnni a tömegből, eddig nem nagyon tudott hová fordulni. Az AC Schnitzer azonban véget vetett ennek, komplett tuningprogramot fejlesztett a bajor városi villanyautóhoz, amely vizuálisan és menetdinamikai szempontból is kiemeli az átlagból. Lényegében megalkotta az első elektromos forró ferdehátút.

Az i3 a felszerelt aerodinamikai készletnek és az ültetésnek köszönhetően sokkal ütősebben mutat, mint gyári önmaga. Kapott előre egy spoilertoldatot, hátuljára pedig légterelő szárnyat erősítettek fel, amelyek fokozzák a leszorítóerőt mindkét tengelyen. Mindkét elemet magas fényű feketére fényezték.

Emellett a tuner ültetőrugó-készlete 20 mm-rel lejjebb engedte a karosszériát, ami javított az irányíthatóságon és a kanyarstabilitáson. 12 mm-es nyomtávszélesítőket is felszereltek, amelyek ráadásul a gyári kerekekkel is működnek. Az utastérben alumínium pedálok és magas fényű fekete iDrive kontroller jelentenek változást.

A Schnitzer kiegészítőkkel az i3-as mokány kis villanyautó lett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/