/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az autópálya közepén dőlt ki a részeg sofőr – videó

2015. április 03. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 25 éves nő az autópálya közepén aludt el Amerikában, miután a kelleténél jóval több alkoholt fogyasztott. A kiérkező rendőröknek be kellett törni a bezárt ajtajú kocsi ablakát, hogy az idő közben ébredezni kezdő nő ne okozzon balesetet.

Nem mindennapi incidensnek lehetett szemtanúja az egyik amerikai TV-adó riportere, amikor múlt hét péntek este arra lett figyelmes az I-805-ös autópályán, hogy egy autó áll az út közepén, benne pedig egy ájult nő a volánnál.

Bár próbálta felébreszteni, mielőtt valaki belehajt, a nő nem reagált, így azonnal hívta a 911-et. Pár perc múlva kiérkeztek a rendőrök, akik a helyzet gyors felmérése után megpróbálták betörni a kocsi ablakát, amire az eddig alvó sofőr felébredt, s mivel nem tudta mi a helyzet, úgy gondolta, szép lassan arrébb gurul. Ezt szerencsére sikerült megakadályoznia a biztos úrnak, aki végül a jobb oldali üveget tudta betörni, majd megállította a lassan haladó kocsit.

Ekkor döbbent csak rá mindenki, hogy a 25 éves nő valójában erőteljesen ittas állapotban volt – még a kocsiban is több kiürült alkoholos üveg pihent. A felelőtlen diákra most börtön vár, ráadásul 2500 dollárra (nagyjából 700 ezer forintra) is megbírságolták.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/