/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az autópálya közepén dőlt ki a részeg sofőr – videó

2015. április 03. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 25 éves nő az autópálya közepén aludt el Amerikában, miután a kelleténél jóval több alkoholt fogyasztott. A kiérkező rendőröknek be kellett törni a bezárt ajtajú kocsi ablakát, hogy az idő közben ébredezni kezdő nő ne okozzon balesetet.

Nem mindennapi incidensnek lehetett szemtanúja az egyik amerikai TV-adó riportere, amikor múlt hét péntek este arra lett figyelmes az I-805-ös autópályán, hogy egy autó áll az út közepén, benne pedig egy ájult nő a volánnál.

Bár próbálta felébreszteni, mielőtt valaki belehajt, a nő nem reagált, így azonnal hívta a 911-et. Pár perc múlva kiérkeztek a rendőrök, akik a helyzet gyors felmérése után megpróbálták betörni a kocsi ablakát, amire az eddig alvó sofőr felébredt, s mivel nem tudta mi a helyzet, úgy gondolta, szép lassan arrébb gurul. Ezt szerencsére sikerült megakadályoznia a biztos úrnak, aki végül a jobb oldali üveget tudta betörni, majd megállította a lassan haladó kocsit.

Ekkor döbbent csak rá mindenki, hogy a 25 éves nő valójában erőteljesen ittas állapotban volt – még a kocsiban is több kiürült alkoholos üveg pihent. A felelőtlen diákra most börtön vár, ráadásul 2500 dollárra (nagyjából 700 ezer forintra) is megbírságolták.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/