/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hátulról darálják le a szerencsétlen motorost – videó

2014. július 19. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Sosem lehet elég felkészült egy kétkerekű járművön helyet foglaló ember. Van, amikor valaki szabályosan ki akarja várni a sorát, erre kap egy lökhárítót a hátsójába, aminek következtében az előtte álló kocsi tetején landol.

Motorosnak lenni azért jó, mert sokkal szabadabb az ember, gyorsabban elérhet A-ból B-be, viszont épp ebből kifolyólag jóval veszélyesebb is, mint az autózás.

Az alábbi, Ausztráliában felvett videó is épp ezt bizonyítja, ahol a szabályosan besoroló kétkerekűbe szaladt hátulról egy figyelmetlen autós. A becsapódás olyan erejű volt, hogy a motorról lerepülő fiatalember épp az előtte álló kocsi tetején landolt.

Az esetet bukósisakjára rögzített kamerája végig vette – még azt is, amikor a nagy fékezés miatt egy pillanatra hátra nézett a végül pórul járt ember. Reméljük, ez a felvétel is segíti az autósokat abban, hogy jobban figyeljenek kétkerekűn közlekedő társaikra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/