/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagyon durva frontális ütközést úszott meg egy Tesla vezetője – videó

Sajnos halállal végződött egy barcelonai autóbaleset, amikor egy alagútban haladó kombi sofőrje a szemközti sávba áttérve előbb egy Toyota Corollával találkozott össze, majd egy Tesla Model S-szel karambolozott frontálisan. Az elektromos autóból sértetlenül szálltak ki.

Egy nagyon csúnya balesetet rögzített a spanyol Vallvidrera alagút térfigyelő kamerája. A halálos karambol még múlt héten történt, amikor összesen négy autó tört rommá egy szemközti sávba áttérő jármű miatt.

Hogy miért történt a szerencsétlenség, egyelőre nem adtak ki közleményt, így találgathatunk, vajon csak elaludt, másra figyelt, műszaki gondja akadt, esetleg rosszul lett a kombi sofőrje, amely először egy kék Toyota Corollával, majd egy Tesla Model S-szel találkozott össze. Előbbi a kis átfedéses frontális ütközéstől áttért a szemközti sávba, ahol egy negyedik autóval karambolozott. A kombi viszont az első csapódás után (melyben már kinyíltak a légzsákok) a súlyosabb másodikba rohant, ahol a villanyautók királya állta útját. Sajnos ez már olyan erejűnek bizonyult, hogy a puttonyos sofőrje a helyszínen életét vesztette – a spanyol Raco Catala nevű lap információi szerint. E mellett további öten szorultak ellátásra, ám azóta már mindegyiküket kiengedték a kórházból.

Megdöbbentő, hogy a hatalmas becsapódás ellenére is szinte sértetlenül, pusztán sokkos állapotban szállt ki a Tesla vezetője, amely a való életben is bizonyítja az amerikai NHTSA szervezet ötcsillagos törésteszt-eredményét az elektromos jármű javára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/