/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Beárazták az elektromos Hondát

2019. szeptember 10. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

Nyilvánosságra hozta vadonatúj elektromos autójának árait a Honda. A modell sorozatgyártású változatát ma leplezik le a Frankfurti Autószalonon, méghozzá azt követően, hogy nyáron már Németországban bemutatták a prototípust. A 136 lóerős alapmodell bruttó ára 9 599 000 forint, míg a 154 lóerős, gazdagabban felszerelt Honda e Advance 10 999 000 forintba kerül.

Hogy minél szélesebb körben elterjedhessen a nullemissziós Honda, a márka hazai importőre tárgyalásokat kezdett egy kedvező hitelkonstrukció kidolgozására is pénzügyi partnerével a Honda Financial Services-zel.

Mivel az Angliában, Franciaországban, Németországban, illetve Norvégiában élő vásárlóknak lehetőségük volt jelezni a vásárlási szándékukat a mai naptól kezdve véglegesíthetik a megrendelésüket a helyi márkakereskedőjüknél, hogy a tervek szerint 2020 első felében átvehessék az elektromos Hondát. Magyarországon a mai nappal kezdődően van lehetőség a Honda e és a Honda e Advance megrendelésére a Honda dedikált márkakereskedőinél.

A Honda villanyautójára egyébként hatalmas az érdeklődés, a prototípus bemutatkozása óta több mint 40 ezren jelezték vásárlási szándékukat.

(A feltüntetett árak a hatályban lévő állami pályázatban rögzített vissza nem térítendő legmagasabb állami támogatással csökkentettek árak.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/