Rossz vezetők

Itt élnek a legbunkóbb sofőrök

anglia, biztonságos vezetés, felmérés, járművezető, női vezető

Egy nagy-britanniai felmérés megállapította, mely városban találhatók a legkevésbé udvariasnak nevezhető autóvezetők. Az okok között kézből telefonálás, gyorshajtás, irányjelzés figyelmen kívül hagyása, de még a gyalogosok direkt lefröcskölése is szerepel.

bmw m4, csl, m4 gts, új bmw

Enyhe álcában

Vajon mit frissít a BMW az M4-en?

Két BMW M4-est kaptak lencsevégre valahol Németországban, amelyek elején és hátulján rejtő matricázás lelhető fel. De vajon mit próbált elbújtatni elölünk a bajor gyártó? Talán az M4 CSL-t láthatjuk álcázva?

bmw x5 m, c63 amg, dragtimes, e63 amg, gyorsulási verseny, mercedes-benz, tuning, videó

Brutális gyorsulás

BMW X5 áll ki a Mercedes legjobbjai ellen – videó

Amilyen nagy behemót, épp akkora potenciál rejlik a BMW legvadabb X5 M modelljében. A következő videón szereplő 750 lóerős példány nem volt rest kiállni a Mercedes E63 és C63 AMG modelljei ellen. Nem vizsgázott rosszul.

718 boxster s, a nap képe, audi, boxster, porsche, versenyautó

Teljes átváltozás

A nap képe: A legvadabb Porsche Boxster

Teljesen kifordult önmagából az alábbi Porsche Boxster: zöld festést, hatalmas légterelőt, fix keménytetőt visel, ráadásul motorterében egy 4.2 literes Audi V8-as szív dobog, pedig 2000-ben csak egy egyszerű Boxster S-ként hagyta el a gyárat.

abroncs, gumiabroncs, használt abroncs, kerékcsere, nyári gumi, téli gumi

közeleg a tél

Minden, amit tudni kell az abroncsokról

Hamarosan itt a nyári-téli kerékcsere időszaka, amikor a biztonságos közlekedés érdekében nagyon fontos, hogy autóinkat téli abronccsal szereltessük fel. Minden kérdésre választ adunk, amely ebben az időszakban felmerülhet.

cherokee, compass, jeep, jeep compass

compass

Képeken az új kompakt Jeep

Az FCA új brazíliai Jeep összeszerelő üzemének ünnepélyes megnyitása alkalmából bemutatta a vadonatúj Jeep Compass modellt. Az új Compass méretileg a Renegade és a Cherokee közé ékelődik be, dizájnját tekintve pedig az utóbbihoz áll közelebb.

enguard concept, navara, nissan, nissan navara

bárhol bevethető

Mentő-pickup a Nissantól

A Nissan Navara EnGuard Concept a legmostohább körülmények között is helytálló, életmentő és felderítő felszereléssel felvértezett pickup. Legfontosabb újdonsága a Nissan által kifejlesztett mobil akkumulátor, amiből kettőt is találunk a fedélzeten.

golyóálló, mercedes, mercedes-maybach, páncélozott, pullman guard, s 600

pullman guard

Itt a páncélozott csúcs-Mercedes

A Mercedes bemutatta zászlóshajóját, a páncélozott Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard modellt, amely 6,5 méter hosszú, minden létező luxussal felszerelt és ellenáll a lőfegyvereknek illetve robbanóanyagoknak. A jövő év második felében érkezik.

bmw, bmw m1, bruce canepa, canepa, m1 procar

m1 procar

A nap képe: ilyen BMW nincs még egy

A képeken látható BMW M1 Procar párját ritkítja, ugyanis versenyautóként látta meg a napvilágot, de a gyár egyedüliként utcai autóvá alakította át és értékesítette. Bruce Canepának köszönhetően most ismét eredeti formájában rója az utakat.

electric drive, elektromos, forfour, fortwo, fortwo cabrio, párizsi autószalon, smart

electric drive

Teljes palettáját villanyosítja a smart

A smart kiterjeszti elektromos autó programját az összes modelljére, így aki villanyhajtású kisautót szeretne magának, már választhatja a négyüléses forfourt is. Az új villanyos modellek a Párizsi Autószalonon mutatkoznak be és a jövő év elejétől meg is vásárolhatók.