Négyajtós apróság

Bemutatkozott a Mazda2 szedán változata

mazda2, szedán, thaiföld

A Thaiföldi Nemzetközi Motor Expóra készülvén bemutatta a japán gyártó legkisebb modelljének négyajtós kiadását. Az apró szedán állítólag Európába is kerülhet a későbbiek során.

Lotus Renault kamion ugratás

25 méteres repülés

Kamion ugratja át az F1-es autót – videó

A népszerűségért bármit. Ez lehet a mottója a Lotus Renault csapatának, akik egy rendhagyó rekorddal hívták fel a nagyérdemű figyelmét magukra. Az istálló egyik kamionjával ugratták át menet közben saját F1-es autójukat.

1080081662147651897

Az utolsó mohikán

A nap képe: Újjáéledt az utolsó Skoda 966 versenyautó

A világon már csak egyetlen darab létezik a Skoda 966-os versenyautóból, amely ötvenes években és a hatvanas évek elején rótta a köröket a versenypályákon. A képeken szereplő példányt ráadásul teljes egészében restaurálták.

Mercedes C250 BlueTEC (24)

AUTÓBLOG TESZT

Tizenkilencre lapot – Mercedes-Benz C250 BlueTEC T teszt

Nagy kockázatot vállalt azzal a Mercedes, hogy az eddig jól bejáratott elegáns és kényelmes irányvonalat felcserélte egy sokkal sportosabb, vagányabb és fiatalosabb stílusra, de ilyen ez a huszonegyezés. És néha megéri merésznek lenni.

nevetséges Chrysler

Megszégyenített autó

A rendőrök is felfigyelnek a nevetséges rózsaszín Chryslerre – videó

Ember nagyságú felniken gurul, miközben több ezer wattnyi zene üvölt belőle, de a Lamborghini stílusú, felfelé nyíló ajtók sem maradhatnak ki a repertoárból. Mindezt egy bevásárlóközpont parkolójában előadva, ahol a rendőröknek egyből szemet szúr a fura kocsi.

19205558991452200267

Megvadított nagymenő

Nagyobb teljesítményt és felniket kap az Audi A8

Az ABT kezelésbe vette a legnagyobb négykarikás ráncfelvarrott változatát és megfűszerezte egy leheletnyi sportossággal. Az eredmény egy extravagáns guruló tank lett, melynek szinte minden motorváltozata kapott pár plusz lóerőt.

öngyilkos kísérlet

Ezt meg mi lelte?

Hirtelen a mozgó autó elé ugrik a gyalogos – videó

Még kitalálni sem tudjuk, mi ütött abba az út szélén kóválygó járókelőbe, aki az utolsó pillanatban dobja hasra magát a felé közeledő kocsi előtt. Szerencsére a sofőrnek jó volt a reflexe, így autójából kiszállva tudta helyre tenni az ön és közveszélyes illetőt.

kiégett luxusautók

Luxustűz

A nap képe: 800 millió Ft-nyi autó égett ki – videóval

12 darab nagy értékű luxusautó szenvedett tűzkárt Moszkvában. A több Bentley-t és Rolls-Royce-t magában foglaló gyűjtemény egy tulajdonoshoz tartozott.

IMG_6072

budapesti autószalon

Megnyitotta kapuit a Mobilitás Autókiállítás és Vásár

Megnyitotta kapuit a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár. A SYMA Rendezvényközpontban helyet kapó háromnapos rendezvényen a hazai márkakereskedők mutatják be a legújabb modelleket, a legfrissebb autóipari innovációkat és járműipari trendeket.

P90169144-highRes

a legkisebb mini

Elektromos városi mobilitási eszköz a MINI-től

A MINI remek egyéni közlekedési eszközt készített, amely még nagyobb rugalmasságot biztosít a nagyvárosi agglomerációkban élők mobilitásában. A MINI Citysurfer tanulmány egy roller agilis irányíthatósági tulajdonságait ötvözi az elektromos hajtás előnyeivel.

kereső optimalizálás