smart times

Ellepték a smartok Budapestet

budapest, fortwo cabrio, hungaroring, smart, smart times

A múlt hétvégén valósult meg a világ legnagyobb smart találkozója. A rendezvény csúcspontjaként 1207 autó vett részt a Hungaroringről induló és fővárost átszelő parádén. Leleplezték az új smart fortwo kabriót is.

benzin, benzinár, gázolaj, üzemanyagár

árcsökkenés

Mélyponton az üzemanyagárak

Bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajét pedig 2 forinttal emeli. Így mindkét üzemanyagfajta átlagára 340-341 forintra mérséklődik.

ds 4, ds 4 crossback, frankfurti autószalon

új ajánlatok

Megérkezett az új DS 4 és DS 4 Crossback

Megújult a DS 4 és egyúttal a modell emelt hasmagasságú változata is bemutatkozott, melynek a DS 4 Crossback nevet adta a gyártó. A DS márka ezzel a kettős ajánlattal kíván megfelelni a prémium kategóriás kompakt gépkocsik iránt érdeklődő ügyfelek elvárásainak.

a nap képe, s80, s90, új volvo

Az új S90

A nap képe Kis modellként bukott le a Volvo csúcsmodellje

Épphogy megtudtuk, 2016-ra várható a Svédek szuperlimuzinja, máris felkerült az internetre pár kép, melyen az új S90 méretarányos modellként pózol dobozában.

autósport, c63 amg, dtm, mercedes-amg, új mercedes

2016-ra készülve

Megmutatta a Mercedes, mire számítsunk tőlük a DTM-ben

A Mercedes-Benz megosztotta az első skicceket a jövő évi DTM szezonban tőlük várható autót illetően, amely egy durva optikai és teljesítménybeli átalakítást kapó C-osztály lesz.

arab, baleset, teherautó

Billenős baki

Emelt platóval bontotta le a táblákat egy teherautó – videó

Nem tudni miért, de emelve hagyta a platóját annak a teherautónak egy sofőr Szaúd-Arábiában, amely végül egy méretes táblaegyüttest bontott le az autópályán.

daehler, m235i, tuning, új bmw

Kemény munka

390 lóerős lett a BMW M235i kabrió

Napjaink egyik legélvezetesebb autóját, a BMW M235i Convertible-t vette kezelésbe a Däehler nevű műhely. Az eredmény a 390 lóerőhöz társított brutális gyorsulás és végsebesség.

amerika, honda, videó

Kötélhúzás

Mi az erősebb? A vontatóautó, vagy az egyterű? – videó

Felettébb vicces incidensnek lehettek szemtanúi egy bevásárlóközpont parkolójában álló emberek, amikor egy családi autó tulajdonosa úgy döntött nem hagyja elvontatni szabálytalanul lerakott négykerekűjét és elkezdődött a kötélhúzás a lopóautóval.

a nap képe, ducato, egyedi autó, fiat, lakóautó

4x4 Expedition

A nap képe: A mindenes Fiat Ducato

A Fiat bemutatta a sokat utazó családok lehetséges kedvencének szánt Ducato 4x4 Expedition modellt. A terepjárós képességekkel megáldott lakóautóvá alakított dobozból egyelőre sajnos csak egy darab készült, és nem tudni, kap-e társakat a későbbiekben.

google street view, spanyolország, volkswagen

Elvadult dobálózás

Megsemmisítettek egy Google autót a paradicsomdobáló spanyolok

Mint minden évben, most is megrendezésre került Spanyolországban a több tíz tonna zöldség eldobálásával egybekötött paradicsom fesztivál. Idén a Google szerette volna végigjárni az utcákat egyik autójával, hogy dokumentálja az eseményeket. Célpont lett belőle.