Vajon be volt kötve?

Szupermenként katapultál a balesetező kocsiból – videó

baleset, oroszország, videó

Úgy tűnik, valakinek helyén volt az őrangyala, ugyanis ezt a balesetet bármilyen autóban nehéz lenne ép bőrrel megúszni, ám rövidfilmünk főszereplőjének sikerült.

cjwphoto-5443719418bebd0@2x

Két tónus mámorában

A nap képe: A legbetegebb McLaren P1 fényezés

Egy élvonalbeli amerikai baseball-játékos úgy gondolta, személyiségéhez igazítja a McLaren csúcsragadozójának kinézetét, így egy lilás-rózsaszínes kéttónusú fényezést, valamint arany alufelniket választott hozzá.

693852729469286219

A nagy durr előtt

Jön az utolsó Nissan GT-R ráncfelvarrás

Jövőre érkezik a japán fenevad következő faceliftje, mely egyben az utolsó is lesz az R35-ös kódnevű modell történetében. Az utód 2017-re várható hibrid hajtáslánccal és jócskán több lóerővel.

1350572073932777128

Az első európai

Még a németek sem bírtak a Koenigsegg One:1-nal

Hazánk nagyon távol áll attól, hogy valaha egy ilyen teljesítményű sportkocsit lássunk magyar rendszámmal, ám úgy tűnik, a németeket is váratlanul érte az 1360 lóerős gép, ugyanis az első modell regisztrációja során lefagyott a rendszer a teljesítményadatok beírásakor.

Honda CR-V AWD-2WD

Japán baki

Csak elől hajt az összkerekes Honda CR-V – videó

Egy svéd magazin nem volt rest utánanézni, hogy valóban hajtja-e mind a négy kerekét a Honda terepjárójának AWD kiadása. Nos, a látottak alapján sajnos kijelenthetjük, hogy egyáltalán nem.

beton

Fekete lyuk

Elnyeli az út a betonkeverőt – videó

Úgy tűnik, Oroszországban akkor is veszélyesek az utak, ha épp senki nem csinál semmit. Egy munkagép alatt például egyetlen szempillantás alatt beszakadt az út anélkül, hogy a sofőr bármit tehetett volna.

F50 crash

Drága kicsúszás

A nap képe: Ferrari F50 és villanyoszlop találkozása

Egy ritka olasz sportkocsit csaptak oszlopnak a minap Nagy-Britanniában. A baleset a silverstone-i versenypálya közelében történt, amikor a sofőr egy kereszteződés után túl nagy sebességgel haladt és elvesztette uralmát a Ferrari F50 felett.

Russia-presidential-limo-design-proposal

800 ló

Porsche motor lesz Putyin limuzinjában

Vlagyimir Putyin orosz államfő egyedi hivatali autóflottát szeretne magának, és számos autógyártó vállalatot felkért a különleges projekthez. A legfőbb feladat egy elnöki limuzin kifejlesztése 2017-ig. Az már eldőlt, hogy a járműbe Porsche erőforrás kerül.

42 Millionen Autos Rekord fuer Volkswagen Werk Wolfsburg

újabb mérföldkő

42 millió autó Wolfsburgból

A wolfsburgi Volkswagen gyár ismét rekordot döntött: a Rajna-Elba csatorna partján fekvő üzem gyártósoráról legördült a 42 milliomodik autó. A jubileumi gépjármű egy panoráma tolótetővel felszerelt Orix-fehér Volkswagen Golf GTE volt 204 lóerős teljesítménnyel.

777621219329506319

terepjáró tuning

Egy fullos Land Rover Defender

A Land Rover Defender bár munkaeszköz, számos tuningcéget megihletett az idők során. A brit nemesítők például előszeretettel nyúlnak a derék terepeshez, és meglepően vonzóvá teszik azt. Egyikük az Urban Truck, amely elkészítette belőle az utolsó, „fullos” kiadást.

kereső optimalizálás