hasznos dolog

November 1-től kötelező az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer

abroncs, abroncsnyomás, abroncsnyomás-ellenőrző, tpms

2014. november elsejét követően csak olyan személyautókat lehet forgalomba hozni, amelyeket felszereltek abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel. A tervek szerint 2015 júniusát követően a TPMS része lesz a műszaki vizsgán ellenőrzött funkcióknak, de nem csak ezért fontos.

Honda év reklámja

a jó és a rossz

Az év reklámja a Hondától – videó

A Honda Civic kettős személyiségét mutatja be az alábbi videó, amely eséllyel pályázhat az év legjobb reklámja címre.

2014SEMA_Scion_FRS_T1_004

élményautó

Egy Toyota targatetővel

A Las Vegas-i SEMA Show-ra épült meg az utóbbi évek egyik legvonzóbb, legeredetibb Toyotája. A Cartel Customs Scion FR-S-e, vagy ahogy Európában ismerjük, Toyota GT 86-osa targatetőt és hátsó ablakrostélyt kapott, és csakis lelkesedni lehet érte.

Citroen C4 Cactus_2

Mobilitás 2014

A legújabb modellek Budapesten

Több, a Párizsi Autószalonon bemutatott új, vagy megújított modell is látható lesz a november 21. és 23. között megrendezett Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron.

P14_0962_a4_rgb

exclusive series

Szuperluxus különkiadás a Porsche Panamerából

Exkluzív, száz darabos sorozat készül a hosszú tengelytávú Porsche Panamera Turbo S Executive modellből. A Panamera Exclusive Series kivitel egyedi megjelenésű, főúri luxust és páratlanul gazdag felszereltséget kínál.

Hankook_Abroncsadományozási_Program_20141030

felelősségvállalás

50 milliós abroncsadomány a Hankooktól

Lezárult a Hankook Abroncsadományozási Program 2014-es szezonja. A program keretében a cég olyan közhasznú szervezetek számára biztosít gumiabroncsokat, amelyek munkájukkal a társadalom számára fontos szolgálatot végeznek.

P90166896-highRes

erőmodellek

Az új BMW X5 M és az új BMW X6 M

A Los Angeles-i Autószalonon mutatkoznak be a nagyközönség számára a BMW nagyteljesítményű, összkerékhajtású modelljei, az új X5 M és X6 M, amelyekkel továbbra is a BMW M GmbH diktálja a tempót a nagyteljesítményű szabadidő-autók szegmensében.

passat tdi

használtautó-piac

Történelmi fordulat: többségben a dízeles kínálat

A hazai használtautó-piac történetében először fordul elő, hogy a dízelmotorral rendelkező autók kínálata meghaladja a benzinesekét. Míg 3-4 éve az arány közel kétharmad-egyharmad volt a benzines autók javára, idén októberben már a dízeles kínálat került az élre.

Kép: Pixabay

Applikáció

Feledékeny autósokon is segít a magyar fejlesztés

Nem csak járművédelemre alkalmas a GPS távfelügyelet. Egy új, magyar fejlesztésű mobil applikáció gombnyomásra parkolást intéz, sofőrt azonosít, segít megtalálni a gépkocsit vagy autópálya matricát vásárol.

index

európa döntött

Kötelező az alternatív üzemanyag infrastruktúra

A döntésnek köszönhetően a CNG üzemű járművek 2020-ra már gondtalanul tölthetőek lesznek az EU bármely városában, elővárosában és sűrűn lakott területein, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a CNG járművek utazásra is alkalmassá válnak.

kereső optimalizálás