izomgép

Egy tízhengeres Dodge Charger – videó

charger, dodge, dodge charger, dodge viper, viper

A Dodge Viper legendás V10-es erőműve számos egyedi építésű járműben találta már meg a helyét, ám valamiért a klasszikus Chargerben eddig még nem láttuk. Ezen a videón egy gyönyörű, 68-as Charger mutatkozik be 8,3 literes V10-essel az orrában.

kodiaq, skoda, skoda kodiaq, suv, új skoda

szép és tágas

A nap képe: a Škoda Kodiaq utastere

A hivatalos bemutató előtt egy nappal már szemügyre vehetjük a Škoda első hétüléses szabadidőautójának belső terét. A Kodiaq műszerpultja modern és kifejező, az általános minőség láthatóan magas. A helykínálat pedig a legnagyobb a kategóriában.

je design, leon cupra, seat, seat leon

kigyúrt kombi

Bedurvult a SEAT Leon Cupra

A nyári szezont a JE Design SEAT Leon tuningprogramja ékkövével, a Cupra 290 ST Widebody-val zárja. A sportkombi alacsonyabb és szélesebb lett, kapott négy csőben végződő sportkipufogó-rendszert és vaskos felniket, így igen drámaian fest. Turbómotorját is megedzették.

3d nyomtatás, 3d toll, black edition, nissan, qashqai

szőtt qashqai

Itt az első 3D tollal nyomtatott autó

A Nissan a 3Doodler innovatív technológiájára támaszkodva alkotta meg az új Qashqai Black Edition életnagyságú replikáját, hogy a világ legnagyobb 3D tollal készült szobrával is emlékezetessé tegye az autó bemutatását.

audi, audi 100, quattro, rs 2, sport quattro, tdi

legenda

Negyven éves az Audi öthengeres motorja

Negyven évvel ezelőtt, 1976-ban mutatta be az Audi az első öthengeres Otto-motorját az Audi 100 modell második generációjában. Ezt követően az öthengeres motor a raliban is bemutatkozott és megjelent a dízel változat is.

teherautó, ugratás

repül a teherautó

A legnagyobb ugratás teherautóval – videó

Bryce Menzies rámpától rámpáig 115 métert repült teherautójával, amivel új Guinness rekordot állított fel. Az eseményre egy elhagyatott új-mexikói városban került sor, ahol Menzies a korábbi nem hivatalos és hivatalos teherautó ugratás világrekordját is megdöntötte.

elektromos, genfi autószalon, giugiaro, gt96, rimac, techrules

gt96

A nap képe: a kínai elektromos szupersportkocsi

A jövő márciusi Genfi Autószalonon már sorozatgyártásra kész formában állhat a közönség elé a kínai Techrules startup vállalkozás elektromos szuperautója, melynek végső formájáért a legendás olasz dizájner páros, Giorgetto és Fabrizio Giugiaro felel majd.

356 b, 356 outlaw, carrera, carrera panamericana, porsche, porsche 356

nagymenő

Egy zsivány Porsche 356

Felejtse el a 911 GT3-at, egy Porsche 356 Carrera Panamericana versenyautóra van szüksége! Egy eredeti példány beszerzése persze nem egyszerű dolog és súlyosan leapasztja a bankszámlát, de mentőövet nyújthatnak az olyan mesteri replikák, mint ez a 356 Outlaw Coupe.

advanced comfort, citroen, cxperience concept, elektromos, párizsi autószalon

cxperience

A jövő szuperkényelmes Citroënje

A Citroën Cxperience koncepcióautó a kényelem jegyében született, tökéletesen demonstrálva a Citroën Advanced Comfort program eredményeit, amely a vezető és az utasok maximális kényelmét szolgáló fejlesztéseket takar.

dsg, tiguan, új tiguan, volkswagen, vw

autóblog teszt

Remek folytatás: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI DSG Highline 4Motion

A Tiguan második generációja a VW konszern szabadidőautói közül elsőként épült az új MQB padlólemezre. Emiatt rengeteg pozitívum történt: a karosszéria átváltozott, a belső tér tágasabb lett, bent pedig kizárólag a legkorszerűbb megoldásokkal találkozunk.