Ford Mustang Line Lock

Füstölő abroncsok

A világ legfeleslegesebb extrája – videó

Az új Ford Mustang GT megkapja a Line Locknak nevezett szórakoztató elektronikát, amivel egy gomb benyomására a sofőr blokkolhatja az első fékeket, hogy közben padlógázt adva kipörgethesse hátsó kerekeit.

_MG_2659 (Custom)

autóblog teszt

Citroen C4 Grand Picasso – A kellő puhaság

Végre egy olyan autóba volt szerencsém ülni, ami igazán a franciák területe, ahol otthonosan mozognak: a megfizethető árú, kényelmes családi négykerekű. A Grand Picasso maga a nyugodt családos élet megtestesítője.

org_335994

promóció

Roncsból csodát öt nap alatt!

A „rat rodding” egy futótűzként terjedő amerikai autós kultúra, és a gyufa itt Steve Darnell kezében van. Szakértő szemmel talál elfeledett kincseket az utcák rejtett zugaiban, elhagyatott földeken, majd szereli össze ezeket egy egészen bizarr darabokból álló autóvá.

13182263321395656633

Concept Coupe SUV

Érkezik a BMW X6 rivális Mercedes

Közel hat évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a Mercedes is felismerje az X6-ban rejlő potenciált, és végre előálljon saját koncepciójával a kupé terepjárók igen szűkös táborában. Most végre bemutatkozik a Concept Coupe SUV.

P90147067-highRes fő

Vision Future luxury

Ilyen lesz a jövő luxus BMW-je

A BMW Vision Future Luxury betekintést kínál abba, hogy hosszú távon mit jelent a BMW tervezői számára a modern luxus fogalma.

The Golf R 400_01

400 lóerő

A legdurvább gyári Golf

A Volkswagen a Pekingi Autószalonon bemutatta, hogy a kétliteres TSI turbómotorban még igenis rengeteg potenciál van. Kereken 400 lóerőt sajtolt ki belőle.

McLaren 650S Spider

Brit fenevad

A Hockenheimringen nyúzzák az új McLaren 650S-t – videó

Egy szerencsés stáb máris kölcsönkapta a McLaren új csodagyerekét, a 650S Spidert, hogy az autó karakteréhez leginkább illő környezetben tanulmányozhassák annak viselkedését. Még egy végsebesség-tesztre is futotta.

BMW drift fail

Gyorsan ment

15 másodperc alatt lezúzza a BMW M3-ast – videó

Még a profikkal is megesik, ha túl magabiztosan mennek ki a versenypályára, hogy elmérnek egy kanyart vagy féktávot, hát még az amatőrökkel! Videónk főszereplője szinte az első rendes kanyar után odacsapta M3-as szedánját. A közönségnek persze tetszett a mutatvány.

Agera VS Focus

Az igazság pillanata

Koenigsegg Agera R vs. Ford Focus – videó

Bizony, nem elírás a címben szereplő párosítás, csak épp a feltételek nem egyenlők. Mindkét autónak egy mérföldet kell megtennie, csak amikor a 115 lóerős dízel Focus fél távon jár, akkor indulhat az 1140 lóerős Agera.

Troll C63 AMG

Kissé hangos

Lányokat ijeszt a C63 AMG Merci – videó

Úgy tűnik, Londonban nem szabad csakúgy óvatlanul elsétálni egy szupersportkocsi mögött, mert ha vezetője vicces kedvében van épp, azt fogja tenni, amitől ez a két lány egy métert ugrott rémületében.

kereső optimalizálás