Semmi nem számított

Mindent szétzúzott maga körül a két veszekedő BMW-s – videó

3-as, baleset, balesetveszély, bmw, london, videó

Ezúttal kivételesen nem Oroszországból érkezett videó egy durva kimenetelű nézeteltérésről, melynek végén nem csak a résztvevők, hanem a miattuk megrekedt autók is pórul jártak. Mindez pedig Londonban történt, fényes nappal.

R200-Non-Fiction-10

Skodálatos?

A nap képe: Így mutat egy Audi R8 Skoda bőrben

A képeken látható négykerekű nem egy virtuális designer keze munkája, hanem egy szenvedélyes csapat megvalósítása. A Skoda R200 Non-Fiction nevet kapott teremtményt ráadásul évente 24 példányban fogja előállítani a Metal Hoffmann.

Audi A6 L e-tron (Angebot im chinesischen Markt)

a6 l e-tron

Exkluzív hibrid Audi Kínának

A hibrid A6 L e-tront kifejezetten a kínai piacra szánja az Audi, ahol már egyébként is forgalmazza a hosszú tengelytávú A6 modellt. A jármű az A6-osok összes jó tulajdonságával bír, hálózatról tölthető hibrid hajtáslánca révén azonban jóval takarékosabb náluk.

WORLD PREMIERE SIXTH GENERATION VOLKSWAGEN TRANSPORTER_5

a hatodik

Itt az új Volkswagen Transporter

A Volkswagen leleplezte a Transporter hatodik generációját, a T6-ost, amely az elődhöz képest külsőleg nem sokat változott, komfortján, biztonsági színvonalán és menettulajdonságain azonban sokat javítottak.

001NEW-ALHAMBRA

sokoldalú

Bemutatkozott az új SEAT Alhambra

A SEAT az új Alhambrával folytatja termékoffenzíváját. Az intelligens és sokoldalú egyterű az új motoroknak köszönhetően akár 15 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, s még dinamikusabb. Nyáron érkezik a márkakereskedésekbe, május végétől már előrendelhető.

grannyporsh000

Hibrid házasság

A nap képe: A nagyi és Porschéje

Egy idős, floridai nénire figyeltek fel Amerikában, amint egy Porsche 918-as szuperhibridet hajt a sűrű forgalomban. A látvány annyira meglepte az egyik járókelőt, hogy rögtön le is fotózta az autóból alig kilátszó hölgyet.

308RHYbrid_1504PC023

más megoldás

Peugeot 308 hibrid 500 lóerővel

A Peugeot megalkotta történetének legextrémebb kompakt modelljét, a 308 R HYbridet, melynek hibrid hajtáslánca 500 lóerőre képes. A brutális kinézetű masina 4 másodperc alatt sprintel 100 km/órára, miközben átlagos széndioxid-kibocsátása csupán 70 g/km.

11573675642001880122

Kupé változat

A nap képe: Ilyen lesz az amerikai Civic Type R?

Mostanra biztossá vált, hogy érkezik Amerikába is a Honda népszerű kompakt modelljének legsportosabb változata. Az ottani Civic Type R azonban nem biztos, hogy az európai verzió átültetése lesz, így már akadnak, akik elkezdtek spekulálni az ott kapható autó alapján.

st15aa074

unikum

Range Rover pickup a Startechtől

A Brabus brit márkákra szakosodott leányvállalata, a Startech a Sanghaji Autószalonon egy platós Range Roverrel állt elő, amely egyedülálló a maga nemében.

Volvo XC90 Excellence

xc90 excellence

Itt a legfényűzőbb Volvo

A Sanghaji Autókiállításon bemutatott Volvo XC90 Excellence a svéd gyártó eddigi legfényűzőbb típusa. A rendelkezésre álló bőséges térben túlzás nélkül első osztályú utazási élményben részesülnek a hátul utazók.

kereső optimalizálás