Csúszkálásra is jó

Így kell stílusosan kínozni egy Dodge Challenger Hellcatet – videó

challenger, dodge, drift, hellcat, videó

A következő rövidfilmben nincs felesleges zenei aláfestés, hisz a 6.2 literes V8-asssal szerelt izomautó elegendő hangot produkál, hogy felállítsa a szőrt az ember hátán. Mindezt ráadásul helyenként füstölő gumikkal megspékelve a kihalt, esti utcákon.

b48b36f2d7

Datsun Baby

A nap képe: Benzinmotoros Datsun gyerekautót restaurált a Nissan

Egy teljes funkcionalitással rendelkező, benzinmotoros Datsun Baby miniautót restaurált az egykoron azt készítő Nissan. A rendes autók méretének nagyjából felére csökkentett négykerekűt a gyerekeknek szánta a cég a 60-as években.

13164956941536390836

Instant törésteszt

Rendőrrel ütközött tesztelés közben a következő BMW 7-es

Rablás helyszínére igyekvő, szirénázó rendőrautóval ütközött egy újgenerációs, tesztelés alatt álló 7-es BMW Stuttgartban hivatásos pilótával a volánnál, aki egyszerűen nem vette észre a fény- és hangjelzést adó Mercedes Sprintert, ami a becsapódástól fel is borult.

lego váltó

Műanyag erőátvitel

Legóból épített működő váltót – videó

Egy valódi váltómű kicsinyített mását építette meg egy Lego-fanatikus férfi. A manuálisan, de távirányító segítségével kapcsolható hatfokozatú szerkezet tökéletesen működik, amelyet az alábbi rövidfilmen is igyekezett szemléltetni.

14350204631603336159

Ismét kínai másolás

Így kell a Range Rover Evoque-ot meggyalázni

Ha manapság kínai autókról esik szó, nem sok jóra számíthatunk. Nincs ez másként a Longer Yuelang X1 elektromos autójával sem, amely Range Rover elemeken túl Land Rover és BMW jelvényeket is kapott.

gtr nurburgring crash

Szomorú eset

Leszállt a pályáról a Nissan GT-R – videó

Brutális balesetet szenvedett egy Nissan GT-R és annak vezetője a Nürburgringen, amikor az autó alatt keletkezett felhajtóerő egyszerűen a levegőbe repítette a versenygépet, majd a közönség közé csapódva egy szurkolót meg is ölt.

PAY-Bridge-car-accident7

Elnézte a felüljárót

A nap képe: Nullkilométeresen törtek rommá az új Fordok

Egy vadonatúj Ford Focusokat szállító teherautó nem fért el egy 4,4 méter magas híd alatt, amely kellően erősnek bizonyult, hogy szinte banánként hámozza meg a vontatmányra pakolt árut.

1223495725229494982

Optikai okosítás

Már az új Corsát tuningolja az Irmscher

Az új Opel Corsa valószínűleg elődjeihez hasonló érdeklődésre tarthat majd számot, amit a tuningvilág is jól sejt, így az Irmscher már most kiadott egy előzetes optikai csomagot 18 collos kerekekkel az apró városi négykerekűhöz.

busz a folyóban

Esőzések veszélye

Egyszerűen elnyelte az út az egész buszt – videó

Nem csak az eleve egyenetlen felület miatt lehetnek veszélyesek a földutak, hanem azért is, mert egy áradás esetén az addig kijárt nyomvonalat egy szempillantás alatt moshatja el a hömpölygő víz.

yogomo-330-china-5-660x551-1

Bármi koppintható

Már a Kia Picantót is lemásolták a kínaiak

A hamisítások hazájában úgy tűnik, mindegy mekkora és mennyire sikeres egy adott modell, bármi lekoppintható. Ennek legutóbb a Kia Picanto esett áldozatul, amely a kerekeit leszámítva teljesen megegyezik külsejében koreai testvérével.

kereső optimalizálás