Extra toldatok

Versenyautós beütést kapott a BMW M2

3d design, bmw m2, m2 gts, tuning, új bmw

A 3D Design az egyre népszerűbb BMW M2-höz készített egy komolyabb kiállást biztosító csomagot, melynek alapanyaga a karbon lett. Ezzel a kinézettel az autó egyébként legjobban a bajorok készülő fázisban levő M2 GTS-ére hajaz.

benzin, benzinár, gázolaj, mol, töltőállomás, üzemanyagár

Tovább emelkednek az üzemanyagárak

Szerdán egységesen 3 forinttal nőnek az üzemanyagárak. Az emeléssel a benzin átlagára 349-350 forintra, a gázolajé 364-365 forintra nő.

mitsubishi, nissan, renault, vállalatszövetség

bővülő szövetség

A Nissan bekebelezte a Mitsubishit

A Nissan lett a Mitsubishi többségi tulajdonosa, és a japán márka csatlakozott a Nissan és a Renault globális vállalatszövetségéhez. A 2016-os pénzügyi évben értékesített 10 millió autóval a szövetség a világ három legnagyobb autógyártójának egyike lett.

automatizált, autonóm, model x, tesla

a jövő autója

Önmagát vezeti és parkolja le a Tesla – videó

A Tesla autói már emberi beavatkozás nélkül képesek önállóan közlekedni és parkolni. Ezen a videón egy Model X sikeresen elnavigál a városban és az autópályán, majd leteszi sofőrjét a munkahelyen és beáll egy szabad helyre. Szédületes.

5-ös, bmw, clive owen, the escape, the hire

the escape

Clive Owen a szállító – videó

A rajongók még emlékezhetnek a BMW által kitalált The Hire kisfilm-sorozatra. Az első vírusvideóként számon tartott kisfilmek több mint 10 millió megtekintést generáltak. Most, 15 évvel később folytatódik a széria, újra Clive Owennel a volán mögött.

570s, audi r8, gyorsulási verseny, mclaren, nissan gt-r, porsche 911, videó

Gyorsulási verseny

Mire megy az új Nissan GT-R a mai legjobb sprinterek ellen? – videó

Vajon mennyit fejlődtek a konkurensek a 7-8 éve még a világ egyik legjobban gyorsuló autójának tartott, számtalan modellfrissítést megélt japán sportkupé ellen? Ennek kiderítéséért a Top Gear meghívta a McLaren, a Porsche és az Audi legjobb portékáit.

drift, gymkhana, hoonicorn, ken block, pikes peak, videó

Climbkhana

Ken Block most a hegyeket támadja be – videó

A gymkhana után most érkezőben a climbkana. A driftelő fenegyerek, Ken Block megmutatja, hogy kell hegyet mászni kilinccsel előre autózva. A szórakozáshoz spéci módon megépített Ford Mustangját hívja segítségül.

a nap képe, jaguar, téli autózás

Kötött pulcsiban

A nap képe: Fázós Jaguar

Ez aztán a téli felkészítés! Nem tudjuk hol készült az alábbi fotó, de egy gondos gazdára utal, ugyanis nem csak a gumik kerültek lecserélésre, de a híres ugró jaguár emblémára is került egy apró kötött pulóver, nehogy sétáltatás közben a hideg levegő megártson neki.

e-rali, fia, hidrogén, mirai, monte-carlo, toyota, toyota mirai

mirai

Ralit nyert egy hidrogénhajtású autó

A Toyota France által benevezett, hidrogénhajtású Toyota Mirai gépkocsival versenyző Artur Prusak - Thierry Benchetrit páros az első helyen ért célba az idén első ízben megrendezett, Fontainebleau és Monaco között zajló 1000 kilométeres Monte-Carlo e-ralin.

autóbaleset, golf, oroszország, tiguan, videó, volkswagen

Durva baleset

Nem szerencsés VW találkozót rögzített egy kamera – videó

Egy balra borzasztó lassan kanyarodni próbáló Volkswagen Tiguan sofőrje és egy száguldó, őt kikerülni próbáló 2-es Golf vezetője szenvedett nagy balesetet, amikor utóbbi oldalról belerohant. Légzsák híján a régi autóban ülő járt jobban pórul.