Az élet igazsága

Pedig a motoros próbált jó fej lenni – videó

hyundai, i20, mobiltelefon, motoros, vicces, videó

Van, akin nem lehet segíteni. Pedig a motoros először eltűrte, hogy a Hyundai vezetője kihajtson elé, majd felvette az autó tetejéről leesett pénztárcát, amit megpróbált visszaadni, de a sofőr csak bemutatott neki. Nem kellett volna…

a nap képe, lamborghini, murcielago, rekord

Sokatlátott sportoló

A nap képe: A legtöbbet futott Lamborghini

Még hogy a sportautók túlzottan kihegyezettek. Az alábbi Lamborghini Murciélago már több mint 400 ezer kilométert futott és még mindig hibátlanul teszi dolgát. Az elégedett angliai tulaj terve persze a félmilliós határ elérése.

amerika, autóbaleset, szabálysértés, videó

Felelőtlen száguldás

Élőben közvetítette a Facebookon, ahogy ütközik – videó

Egy 20 éves amerikai fiatal srác került kritikus állapotban kórházba, miután az egyik autópályán filmezte, ahogy helyenként 200 km/órával száguldott a közlekedők között, majd az uralmát elveszítve egy kukásautóval ütközött.

árverés, e-type, jaguar, oldtimer, rekord, ritkaság

Tizedik a 12-ből

2,35 milliárd forintot érhet egy 1963-as Jaguar

Csupán egy tucat készült abból a könnyűszerkezetű Jaguar E-Type-ból, amelynek tizedik példányát hamarosan árverésre bocsátják. A több mint 50 éves műszemek alig több mint 6000 kilométert futott, és várhatóan 8 millió dollár körül kel majd el.

autósport, forma-1, lewis hamilton, nico rosberg

Nem tréfa

Az idei év legváratlanabb autósport-bejelentése: Nico Rosberg visszavonul

Bár 2018-ig kötötte szerződés a Mercedes F1-es csapatához, a fiatal német tehetség alig egy héttel világbajnoki győzelme után, családjára hivatkozva bejelentette visszavonulását. A hír mindenkit sokkolt, egyelőre a Mercedes sem tudja kit ültetnek a helyére.

911 carrera, a nap képe, egyedi autó, f1, mclaren, porsche 911

McLaren F1 stílusban

A nap képe: A háromüléses Porsche 911 kabrió

Mit tegyen az ember, ha 2+2 üléses kabriójából a lehető legtöbb helyet szeretné kihozni? Mi sem egyszerűbb, átépítteti 1+2 ülésessé! Az alábbi 911 Cabrioletet a McLaren F1 stílusában alakították át úgy, hogy a középre helyezett első fotel mögött lett két kényelmes hely.

f-type, jaguar, piecha design

piecha f-type

Egy írtó dögös Jaguar F-Type kabrió

Napjaink egyik legvonzóbb kabriója, a Jaguar F-Type Convertible 2014-ben érkezett a piacra és azonnal meghódította a szíveket. A német Piecha Design különösen kedveli és előszeretettel tuningolja is a típust; legfrissebb átirata egyszerűen ellenállhatatlan.

hyundai, i20, i20 coupe, i20 wrc

i20 wrc

A Hyundai bemutatta új raliautóját

A Hyundai Motorsport vadonatúj autóval, a Hyundai i20 Coupe WRC-vel vesz részt a 2017-es FIA rali világbajnokságban (WRC). Az autót, amely teljes mértékben megfelel a WRC új műszaki előírásainak, az olaszországi Autodromo Nazionale Monzában leplezték le.

amerika, autóbaleset, bmw, toyota, vicces, videó

Roncsderbi

Ilyen a nő, amikor valóban ideges – videó

Először „csak” tettlegességig, majd ámokfutásig fajult két nő vitája az Egyesült Államokban. A felbőszült hölgyek semmivel és senkivel sem törődve kezdtek dodzsemharcba a parkolóban egy Toyota és egy BMW terepjáró fedélzetén az összegyűlt tömeg közepén.

a nap képe, rekord, rendőrautó, új v90, új volvo, videó

Elegáns elfogó

A nap képe: Az új Volvo V90 rendőrruhában

Soha ilyen magas pontszámot nem szerzett még autó a svéd rendőrségi alkalmassági teszten, mint az új V90, amelyből 2017-ben áll munkába az első példány. A Volvo persze a világ bármely országába készít járőrkocsit, amelynek átalakulásához egy hétre van szükség.