17783947021936411816

Driftmob

Látványos reklámfilmmel népszerűsíti az M235i-t a BMW – videó

Aki tudja, mi a flashmob táncos mozgalom, az most a driftelésbe átültetve ismerkedhet meg a rögtönzött produkció látványosságáról és sikerességéről. A BMW ugyanis rendezett egy megmozdulást Fokvárosban öt M235i segítségével.

693331905838416232

Kezdőknek ideális

Raliautó a Toyota GT86-ból? Simán!

A japán cég elkészítette hátsókerekes sportkupéjának rali változatát. A 250 lóerő körüli teljesítményre felhúzott GT86 CS-R3-as megfelel az FIA ide vágó szabályainak, így például alig nyom egy tonnánál többet a mérlegen.

teherautós vs biciklis

Ez fájhatott

Ezt kapta szegény bringás a felelőtlen teherautóstól – videó

Adja magát a dolog, hogyha nem tesszük meg a kellő óvintézkedéseket néhány nagyobb csomag megfelelő rögzítésével kapcsolatban, akkor beüt a krach. Nos, a következő videón ennek lehetünk tanúi.

1549581807311950455

Nem gyenge gépezet

Megkapta első komoly tuningját a BMW M3 és M4

Az Alpha-N Performance csapata tekert egyet a bajorok 3.0 literes 431 lóerős és 550 Newtonmétert teljesítő TwinTurbo motorján. Az eredmény 520 lóerő és 680 Nm, ami még csak az első lépcsőfokot jelenti a háromból.

17274923911183557367

Egyetlen darab

A nap képe – Lovasok Aston Martinja

A brit gyártó Q névre hallgató perszonalizációs programjának keretein belül kapta meg egy DB9 Volante az egyedi díszítést és kiegészítőket, melyek alapján már messziről könnyen felismerhetővé válik a vászontetős négykerekű.

Der neue Vito / The New Vito

dobozos

Itt az új Mercedes Vito

A Mercedes bemutatta az új Vitót, amely a kategória egyik legjobb teherbírásával, korszerű és takarékos motorokkal, továbbá a szegmensben elsőként három különböző hajtásképlettel érkezik. Októberben kerül piacra.

Tesla-Body-Kit-5

villanyautó tuning

Egy megvadított Tesla

Vannak a világnak olyan szegletei, ahol egy Tesla Model S után már nem fordulnak meg az emberek az utcán. A tulajdonosok részéről ezért egyre nagyobb igény mutatkozik a villanyautó egyedivé alakítására. Az Unplugged Peformance most komplett megoldással állt elő.

polaris-slingshot-4-1

slingshot

Háromkerekű élménymotor a Polaristól – videó

A Polaris Slingshot úgy néz ki, mint a KTM X-Bow háromkerekű rokona, azonban nem személyautónak, hanem motorkerékpárnak lett vizsgáztatva. Tehát bukósisak viselése kötelező.

Bugatti-Veyron-Road-Video

torpedó

Négyszázzal repeszt a Bugatti Veyron – videó

A Bugatti Veyron a 21. század egyik legnagyobb hatású szupersportkocsija, még ma is egy mérnöki csoda. Minden műszaki paraméterét ismerjük, közúton úgy isten igazából száguldani azonban eddig még nem láttuk. Mostanáig.

At the Vans US Open of Surfing in Huntington Beach, Calif., the

parti vagány

A nap képe: egy deszkás Fiat

A Vans US Open of Surfing versenyre készítették ezt a Fiat 500L koncepcióautót, amelyet a Vans termékei, főként az eredeti magas szárú (hi-top) cipő inspiráltak.

kereső optimalizálás