Balesetveszély

A felkészületlen autós ráfizethet

autóbaleset, balesetveszély, vadbaleset

Havonta átlagosan 15 százalékkal több közúti baleset történik ősszel, mint nyáron. Többet kell sötétben vezetni, rosszak a látási viszonyok, csúszósabbak az utak, felkészületlenek a járművezetők és felkészítetlenek a járművek is sőt.

zisz

zisz és maybach

Autóritkaságok a Közlekedési Múzeumban

Igazi autóritkaságokat tekinthet meg a nagyközönség a Közlekedési Múzeumban október 29-én 11 órától. A szovjet ZISZ páncélozott jármű mellett a világ egyik legritkább luxusautóját, egy Maybach Zeppelint is közelről vizsgálhatnak az érdeklődők.

b14aa0378

Brabus Mercedes GLA 45 AMG

A Brabus a divatos GLA mindegyik verziójához kínál külső és belső kiegészítőket, illetve motortuningot; a csúcsot pedig a GLA 45 AMG képviseli, amelynek teljesítményét egészen 400 lóerőig tornássza fel a Brabus.

felgújytja

kivégzés

Felrobbantotta kínai BMW X5-ösét a német tulaj – videó

Egy német férfi annyira meggyűlölte az autóját, hogy szétverte, majd felgyújtotta azt. A jármű egy Shuanghuan CEO, az első generációs BMW X5-ös kínai klónja, amely 100 ezer kilométer után többek között elrohadt. A tulajdonosnak elege is lett belőle.

TG1_0798

tudnivalók

Itt a téli gumik felszerelésének ideje

Szerencsére egyre többen ismerik fel: a hideg évszakokban használt abroncsok mintázata és anyaga eltér a nyári időszakban felszerelttől. Túl az ismert szempontokon, néhány további szempontra szeretnénk felhívni a figyelmet.

VW Beetle

Beetle és Jetta

Brutális visszahívás a Volkswagennél

Összesen több mint egymillió autót hív vissza a Volkswagen az amerikai, kanadai, kínai és az európai piacról. A hírek szerint a hátsó tengellyel van gond.

Opel Corsa

az ötödik

Év végén érkezik az új Opel Corsa

Az év vége felé indul az ötödik generációs Opel Corsa gyártása, amelynek feladata az eddigi siker továbbépítése. Jók is az esélyei, hiszen új futó- és optimalizált kormányműve egészen más érzéssé teszi a vezetését, s modern motorok egész sorát üdvözölhetjük benne.

Audi TT Roadster

Audi TT Roadster

Novembertől gyártják az Audi Roadstereket Győrben

November elején kezdődik meg az Audi Hungaria Motor Kft. győri gyárában a TT Roadster modell gyártása. A gyár már most is teljes kapacitással, három műszakban működik, összesen 120 ezer Audi készülhet Magyarországon.

Chevrolet Camaro 2014 by GME German Motors and Engineering - 18

620 ló

Chevrolet Camaro szteroidon

Aki elégedetlen az immár az öreg kontinensen is kapható Chevrolet Camaro menetteljesítményeivel, látogasson el a német GME Exclusive-hoz. A szakemberek úgy megizmosítják a gépet, hogy az képes felvenni a versenyt a leggyorsabb egzotikus sportkocsikkal is.

Audi startet Rennserie fuer den neuen TT

belépő

Indul az Audi TT kupa

Az Audi Sport TT Cup futamait a 2015-ös szezontól a DTM keretében rendezik majd. Ezzel az Audi az Audi R8 LMS Cup sikeres ázsiai bevezetése után jövő évtől már Németországban is kínál majd márkakupát.

kereső optimalizálás