S-Class XXL

Durván megnyúlt a Mercedes S-osztály

limuzin, mercedes, s-osztály, s600

Az ARES Atelier megtoldotta a Mercedes legnagyobb modelljét, hogy egy igazi limuzint varázsoljon belőle. A megrendelői igények maximális kielégítése érdekében a cég páncélozott verziót is piacra dob az S-osztály XXL-ből.

BMW M4 megápolás

Drága mulatság

Ezt teszi BMW M4-esével az ügyetlen tulaj – videó

A tehetséget nem pénzben mérik – szokták mondani – és ez bizony teljes mértékben igaz a következő felvételen szereplő narancssárga új BMW M4 vezetőjére, aki a széles és száraz úton képes volt megrongálni szeretett autóját.

Saab 9-3 SRT10 Megapower (1)

Saab 9-3 SRT10

A nap képe: A Viper motoros Saab kombi

Vannak azok a fajta átalakítások, amik bármennyire is típusidegenek, egyszerűen jobbá teszik az adott autót. Ilyen lett a 2011-es Saab 9-3 kombijának átépítése, melybe még egy 8.4 literes V10-es Dodge motor is belefért.

Ford-Focus-ST-3

GGR Focus ST 300

Kemény motortuningot kapott a Ford Focus ST

Nagy-Britanniában komoly kultusza van a Fordoknak, no meg hagyománya azok tuningolásának is. Legutóbb a Graham Goode Racing (GGR) csapata vadította meg az új Focus ST kiadását.

gallardo a tóban

Kezelhetetlen erő

A tóban végzi a 2000 lóerős Lamborghini – videó

Egy komoly motortuningon átesett Lamborghini Gallardo próbál rekordot felállítani egy amerikai gyorsulási versenyen, azonban a még negyedik fokozatban is elpörgő kerekek miatt végül a mocsárban fejezi be a futamot.

Toyota dűneugratás

Ha a pénz nem számít

Őrült közel-keletiek a dűnéken – videók

Láttunk már sok videót arról, mit művelnek az arabok a számukra értéktelen autókkal az üzemanyagok hazájában unaloműzés címszó alatt. Nos, a következő két filmecske arról szól, mit hogyan nem kéne nekik se csinálniuk.

1498816001515405440

Sportos dízel kombi

Bemutatkozik a Volkswagen Golf GTD Variant

Bár először a Genfi Autószalonra viszi el élőben a legvadabb dízel és egyben kombi Golfot a Volkswagen, a cég már most bemutatta a spórolós családidegelő négykerekűt. A GTD lelke egy 184 lóerőt és 380 Nm-t produkáló gázolajos motor lesz.

2016-Mini-Clubman-CSP02

Mindenhol nyílik

A nap képe: A hatajtós Mini

A márka eddigi legnagyobb autóját készül bemutatni hamarosan, melynek apropóján a sok álcázással teli kémfotót követően valaki virtuális papírra vetette, hogyan is fog kinézni a 4+2 ajtós Clubman.

FordFiesta-BWEdition_07

BW Edition

Fekete-fehér kiadás a Ford Fiesta és Ka modellekből

A Ford bemutatja a Fiesta és a Ka kisautók új Black And White Edition változatait. A Black and White Edition kivitelek jellegzetessége a fekete külső fényezés és a fehér részletek egyedi kombinációja, valamint az utastér fehér díszítőelemei.

Abroncs cimke

abroncs címke

Hogyan értelmezzük a gumiabroncsok energia-tanúsítványát?

A címke meglepően sok információt ad a kiválasztott termékről. Ha tisztában vagyunk az ábrák jelentésével, jobb döntést hozhatunk. Íme néhány tanács a gumiabroncsok energia-tanúsítványával kapcsolatban.

kereső optimalizálás