Egy a húszból

A nap képe: Eladó a használatlan Lambo Sesto Elemento

a nap képe, gallardo, lamborghini, rekord, sesto elemento

Egy eddig használatlan Lamborghini Sesto Elemento szupersportkocsi keresi új gazdáját. A minden ízében újnak kinéző négykerekűt hárommillió euróért kínálja jelenlegi tulajdonosa, amely az eredeti ár másfélszerese.

a 45 amg, a-osztály, mercedes, új a-osztály

karakteresebb

Megújult a Mercedes A-osztály

A Mercedes három év után felújította legkisebb modelljét, az A-osztályt. A külső-belső átfazonírozás mellett bővült a felszereltség és motorpaletta, az AMG modell pedig még erősebb lett. Az új A-osztály már rendelhető, az első példányok kiszállítása szeptemberben indul.

adblue, bosch, elektromos, károsanyag-kibocsátás

marad a belsőégésű

A benzines és dízel technológia jövője

A benzines és dízel technológia az elkövetkező években és a 2020 utáni időszakban is megőrzi vezető szerepét a járművek meghajtása terén, de a globális környezetvédelmi kihívásokra megoldást nyújtva alapvető „áthangszerelésen” mennek keresztül.

a nap képe, s80, s90, volvo, xc90

Svéd elegancia

A nap képe: Volvo S90 vízió

Nagy megújuláson megy keresztül az Volvo, mely jó alapot adott arra, hogy a már kiöregedő félben levő S80-as utódjáról készüljön egy elképzelés. A 2017-es S90-et Kiss Dávid vázolta fel nekünk, és meg kell hagyni, elég jól néz ki.

bmw m3, bmw m4, revozport, tuning

Igényes munka

Még vonzóbbá varázsolta a RevoZport a BMW M4-et

Olyan optikai csomaggal látta el a tuner a bajorok közkedvelt sportautóját, amihez képest a gyári alap egy visszafogott, egyszerű utcai négykerekűvé szelídül.

baleset, golf, nürburgring, r32, videó, volkswagen

Ez hogy jött össze?

Csúnyát bukfencezik a 4-es Golf – videó

Ugyan már nem lehet körrekordot autózni a Nürburgringen, ez nem akadályozza meg a hétköznapi vezetőket, hogy kimerészkedjenek a zöld pokol aszfaltcsíkjára. Néhányan azonban túlságosan is merésznek bizonyulnak…

458 speciale, ferrari, tuning, videó

Félelmetes üvöltések

Valódi F1-es hangot kapott a Ferrari 458 Speciale – videó

Habár a gyári kiadású 458 Speciale sem szól rosszul, az iPE Innotech Performance egészen elvetemült hangokat csikart ki a V8-as szívómotorból, amik első hallásra nagyon hasonlítanak a régebbi Forma-1-es motorok muzsikájára.

a nap képe, amerika, mazda, miata, mx-5

Több ezer lóerő

A nap képe: Katonás rendben sorakozó MX-5 tömeg

Megérkezett Amerikába a népszerű japán roadster új generációjának első szállítmánya. Az újdonságokat az előrendelést leadott ügyfelek számára készítették, így aki most szeretne MX-5-höt jutni, annak még várnia kell.

911 turbo, orosz, porsche, topcar, tuning

Kegyetlen áron

Karbon és arany lett a TOPCAR Porsche 911-esének fő összetevői

Az orosz tuner elkészített egy komoly átalakítást a legújabb Porsche 911-eshez. A 991 GTR Carbon Edition karosszériájának 90%-át szénszálas műanyagra cserélték, miközben a beltérben az arany ütötte fel a fejét. A teljes átalakítás autóval együtt 290 ezer euró.

toricelli, vákuumfék, videó

Vákuumfék

Csak mögöttünk tudjanak megállni – videó

Egy svéd cég kitalált egy új módszert, amivel akár 40%-kal is csökkenthető a fékút. Márpedig vészhelyzetben minden centi számít. A találmány valójában a már meglévő ismeretek egybegyúrásából lett, mégis eddig senki nem alkalmazta ilyen szinten.