haute couture

Két új DS tanulmány a hölgyeknek

ds, ds3, ds3 cabrio, párizs

A DS és a párizsi Ines de La Fressange divatház közösen álmodott meg két egyedi tanulmányt, az egyiket a DS 3-ból, a másikat a DS 3 Cabrióból kiindulva. Sugárzik róluk, hogy sikkes, modern és független párizsi nőknek tervezték őket.

22683

mulsanne speed

A Bentley zászlóshajója

A Bentley bemutatta a főúri luxust és sportautós menetteljesítményeket kínáló Mulsanne Speed modellt, amelyben a tradicionális, 6,75 literes V8-as motor 537 lóerőt és mozdonnyi, 1100 Nm nyomatékot generál, így a testes luxuslimuzin 4,9 másodperc alatt szökik fel százra.

Forrás: BMW Group

BMW

Nálunk is elérhető lesz a BMW hibrid

Új piacra lép a BMW Group a BMW i almárkával: novembertől Magyarországon is elérhetőek a BMW i modellek. Az elektromos BMW i3 és a hibrid BMW i8 a Motor Duna budapesti márkakereskedésében lesz megrendelhető.

B-Klasse 2014
B-Class 2014

facelift

Jön az elektromos Mercedes B-osztály

Életciklusa felénél kívül-belül felújították a Kecskeméten készülő Mercedes B-osztályt. A szokásos kozmetikán kívül új felszereltségi szinteket vezettek be és a hajtásláncok kínálatát is bővítették. A B-osztály gázos és elektromos kivitelben is választható lesz.

hsv-gts-maloo1-1

maloo

A nap képe: a legdurvább kisteherautó

Ausztráliában rendkívül kedveltek a kisteherautók, azaz a ute-ok, amelyeket nem ritkán nyolchengeres motor hajt. Sőt, a brutális V8-as erőforrásokkal szerelt kisteherautókat egyre nagyobb kultusz övezi. A legerősebbet a HSV gyártja, melynek motorja 585 lóerőt mozgósít.

A "mi autónk" Indiában is menő - Kép: bestsellingcarsblog.com

Suzuki Swift

Minden magyar családra jutna egy Swift

A Suzuki Motor Corporation augusztusban eladta Swift modelljéből a négymilliomodik darabot, miután kilenc éve és kilenc hónapja a Swiftet világstratégiai modellként alakították át. A magyar gyárban ebből több mint két és fél milliót gyártottak.

NewFordFocus-5door-02

még modernebb

Novemberben érkezik az új Ford Focus

Megújult a világ legkelendőbb autója, a Ford Focus. Látványosabbá tett megjelenés, igényesebb kidolgozású utastér, 18 új vagy továbbfejlesztett vezetősegítő technológia és két új motor jellemzi a 2015-ös modelleket, amelyek novemberben kerülnek a márkakereskedésekbe.

Volvo-P1900-8

p1900

A nap képe: a legritkább Volvo

A Volvo Sportból, vagy más néven P1900-ból mindössze 68 darab készült 1956 és 1957 között. Az első generációs Corvette adta hozzá az ötletet, a formája pedig szemet gyönyörködtetően szép volt. A gyártását azonban hamar befejezték. Néha felbukkan belőle egy eladó darab.

kétéltű Volvo

Négykerekű csónak

Kétéltű lett az öreg Volvoból – videó

Bár a régi, 240-es Volvo talán minden idők egyik legpraktikusabb autója, vannak, akik szeretik kihozni a maximumot kedvencükből, így lett az öreg kockából szárazföldi és vízi jármű egyszerre

5009664641495218017

Mercedes 250 SL

Hibátlan klasszikus vált eladóvá

Egy 1967-es évjáratú, teljes felújításon átesett Mercedes-Benz 250 SL keresi új gazdáját. A Kahn Designtól megvásárolható négykerekűt több mint 35 millió forintért újíttatták fel nemrég.

kereső optimalizálás