/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Maserati Ghibli terepjáróként

2014. november 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Maserati már nagyon dolgozik első terepjáróján, aminek ez a korai, Ghibliből lett emelt valami az első fecskéje. A látvány magáért beszél. Viccesen néz ki szerencsétlen lapos karosszéria az emelt futóművel, tetővel és nagyobb kerekekkel.

Az egész még 2011-ben kezdődött a Kubang koncepcióval, amikor mindenki várta, mikor mutatkozik már be a Maserati nagy csinnadrattával beharangozott SUV-je. Ám teltek a hónapok, majd az évek és a prototípusból semmi sem lett.

2013 környékén viszont elkezdett körvonalazódni egy új terepes, a Levante. Ezt állítólag a Jeep Grand Cherokee padlólemezére épült volna, ám most, hogy itt a képeken látjuk a Ghibli alapjaira épített négykerekűt, valószínűleg ebből a pletykából sem lesz semmi.

Egyelőre az biztos, hogy egy nagyon korai prototípussal van dolgunk, amely valószínűleg a Quattroporte és a Ghibli összkerékhajtását, valamint padlólemezét kaphatja meg a már ismert 410 lóerőt produkáló 3.0 literes turbófeltöltős V6-os benzinmotor, egy 271 lóerős dízel aggregát, valamint egy 530 lovas 3.8 literes biturbó V8-as motorok valamelyikének kíséretében. Ezzel a gyártó a Porsche Cayenne-nak szeretne méltó ellenfelet állítani.

Reméljük, nem a képeken látható modellel fogja ezt megkísérelni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/