/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új AMG sportautó belülről

2014. április 18. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Ősszel jelenik meg az SLS AMG utódja, a Mercedes-AMG második saját fejlesztésű autója, a GT. Ugyan a kétüléses sportautó külsejéről még nincs fogalmunk, máris megcsodálhatjuk a belső terét, amely igencsak látványos, ízléses és érzéki.

A Mercedes-AMG GT belső tere következetesen továbbviszi a csillagos márka sportautóira jellemző, a repülés világából merítő dizájnját. A műszerfal egy kiterjesztett szárnyat formáz, a kerek szellőzők hajtóművekre emlékeztetnek. Az ülések közötti konzol a versenyautókon használatos NACA légbeömlőt mintázza. A konzol két oldalán felsorakoztatott AMG Drive Unit kezelőszerveket V-alakban rendezték el.

A mérnökök elérték a céljukat, a Mercedes-AMG GT belső tere látványát és kidolgozását tekintve is lenyűgöző. A legnemesebb, legelegánsabb anyagokból építkezik, és megvan benne a sportos hangulat is, amitől a beülőknek rögtön gyorsabban ver a szíve. Aztán felmordul a V8-as erőforrás…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/